Secretul celui de-al doilea nume a lui Sergiu Nicolaescu. Motivul pentru care a refuzat să-l folosească

  • 1808 afişări

Secretul celui de-al doilea nume a lui Sergiu Nicolaescu. Motivul pentru care a refuzat să-l folosească

22 februarie 2018

Galerie foto

Secretul celui de-al doilea nume a lui Sergiu Nicolaescu. Motivul pentru care a refuzat să-l foloseascăSecretul celui de-al doilea nume a lui Sergiu Nicolaescu. Motivul pentru care a refuzat să-l foloseascăSecretul celui de-al doilea nume a lui Sergiu Nicolaescu. Motivul pentru care a refuzat să-l foloseascăSecretul celui de-al doilea nume a lui Sergiu Nicolaescu. Motivul pentru care a refuzat să-l folosească

 

Regizorul Sergiu Nicolaescu a încetat din viaţă în 2013, lăsând în urma sa o mulţime de filme care au făcut istorie.
 Ceea ce puţini ştiu despre Sergiu Nicolaescu este că se numea şi Florin, prenume pe care a refuzat categoric să îl folosească în timpul vieţii sale.

Sora legendarului regizor, Iolanda, a dezvăluit care era adevăratul motiv pentru care nu şi-a folosit niciodată prenumele.

„Îl cheamă Sergiu Florin Nicolaescu. Îi spuneam Florin pentru că ni se părea că Sergiu este prea grav pentru un copil, mai ales că el s-a născut pe 13 aprilie, de Florii”, spunea Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, la o emisiune de televiziune.

  „Când a ajuns pentru prima oară la Paris, Sergiu Nicolaescu a găsit un magazin care vindea articole feminine, care se numea „Florin”. Din acel moment regizorul a refuzat să mai folosească acel prenume”, a adaugat ea.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sergiu nicolaescu , prenume