Serena Williams, debut spectaculos alături de fiica sa pe coperta revistei Vogue

  • 217 afişări
11 ianuarie 2018
Serena Williams, debut spectaculos alături de fiica sa pe coperta revistei Vogue

Galerie foto

Serena Williams, debut spectaculos alături de fiica sa pe coperta revistei Vogue (galerie foto)Serena Williams, debut spectaculos alături de fiica sa pe coperta revistei Vogue (galerie foto)Serena Williams, debut spectaculos alături de fiica sa pe coperta revistei Vogue (galerie foto)Serena Williams, debut spectaculos alături de fiica sa pe coperta revistei Vogue (galerie foto)

Când fiica Serenei Williams a venit pe lume, am ştiut că aceasta va deveni un superstar ca mama sa încă din primele zile. Se pare că micuţa Alexis Olympia Ohanian Jr. şi-a început cariera mai devreme decât ne-am imaginat.

Faimoasa tenismenă şi-a făcut debutul alături de fiica cu o fotografie spectaculoasă pe coperta revistei Vogue, mai exact pe numărul din februarie. Serena Williams poartă un top roşu, iar fiica sa un body de culoare alb. Deşi nu este prima celebritate care apare pe coperta unei reviste alături de copiliul său, Alexis Olympia Ohanian Jr. este cea mai mică vedetă care a apărut vreodată, iar mama sa nici nu putea fi mai mândră.

“Toate coperţile revistei Vogue sunt speciale, dar să fac asta alături de frumoasa mea fiică, de asemenea cel mai mic star apărut vreodată pe coperta Vogue, este un moment pe care nu-l voi uita vreodată”, a scris tenismena în descrierea fotografiei.

Serena a vorbit atât despre experienţa sa ca mamă, cât şi despre complicaţiile pe care le-a avut în timpul naşterii.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fiica , serena williams , coperta , vogue