Şi deşteaptă, şi frumoasă. Ea este şefa de promoţie a Colegiului Militar Breaza

  • 1614 afişări
12 iulie 2018

Şi deşteaptă, şi frumoasă. Ea este şefa de promoţie a Colegiului Militar Breaza

Galerie foto

Şi deşteaptă, şi frumoasă. Ea este şefa de promoţie a Colegiului Militar BreazaŞi deşteaptă, şi frumoasă. Ea este şefa de promoţie a Colegiului Militar BreazaŞi deşteaptă, şi frumoasă. Ea este şefa de promoţie a Colegiului Militar BreazaŞi deşteaptă, şi frumoasă. Ea este şefa de promoţie a Colegiului Militar Breaza
 
Alina Gheorghe, şefa de promoţie de la Colegiului Militar ”Dimitrie Cantemir” de la Breaza, liceul unde niciun elev nu a picat vreodată examenul maturităţii, este dovada vie că uneori frumuseţea face casă bună cu inteligenţa.
 
FOTO:Nicolae Milea, Facebook
 
Eleva plutonier major a reuşit ca în ultimii trei ani de şcoală să aibă doar medii de zece, iar la bacalaureat a fost la numai 17 sutimi de perfecţiuni, obţinând media finală de 9.83.
 
De altfel, la finalul studiilor liceale, Alina a înregistrat o adevărată performanţă, terminând cu 9,98. În clasa a IX-a, eleva a avut o singură medie de 9, dar „eşecul” nu a demotivat-o, ba dimpotrivă. 
 
La bacalaureat, Alina a luat 10 la prima probă, de Limba şi Literatura Română. La Matematică a obţinut 9,8, iar la Fizică, 9.7. Ca în toată istoria liceului, nici anul acesta nu a picat nimeni bacalaureatul.
 
Alina Gheorghe este hotărâtă să urmeze o carieră militară în cadrul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” de la Bucureşti, unde se va axa pe studiu în domeniul IT.
 
Iată ce a scris conducerea Colegiului Militar: ”În urmă cu 4 ani Alina Andreea Gheorghe a ales să parcurgă un drum al vieţii, o scară către succes. Prima treaptă a fost Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, unde s-a remarcat ca o elevă cu rezultate deosebite în activitatea şcolară şi extraşcolară, dar şi prin frumuseţe, fiind aleasă “Miss Boboc - 2013”.   Frumoasă dar dedicată învăţăturii, Alina a terminat cei patru ani de liceu cu media generală 9,98 şi a reuşit ca în ultimii trei ani de şcoală să aibă doar medii de 10.00, iar la examenul de bacalaureat naţional a fost prima, cu media 9,90, obţinând 10 la disciplinele limba şi literatura română şi matematică. Ca urmare a rezultatelor deosebite obţinute Alina Andreea Gheorghe devine şefa promoţiei a 94 –a, denumită onorific “Centenarul Marii Uniri”, la Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, onorând instituţia din care face parte.
 
Titlul de şef de promoţie certifică temeinicia pregătirii îmbinată cu tactul pedagogic al cadrelor didactice şi calitatea actului instructiv-educativ. Numele ei va rămâne încrustat pe placa de marmură a colegiului, încărcată de nume sonore ale performerilor cantemirişti. 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sefa promotie , breaza