Simona Halep, încă o construcţie de lux în Mamaia. Cât costă să te muţi în cartierul jucătoarei de tenis?

  • 748 afişări
16 martie 2018

Simona Halep, încă o construcţie de lux în Mamaia. Cât costă să te muţi în cartierul jucătoarei de tenis?

Galerie foto

Simona Halep, încă o construcţie de lux în Mamaia. Cât costă să te muţi în cartierul jucătoarei de tenis?Simona Halep, încă o construcţie de lux în Mamaia. Cât costă să te muţi în cartierul jucătoarei de tenis?Simona Halep, încă o construcţie de lux în Mamaia. Cât costă să te muţi în cartierul jucătoarei de tenis?Simona Halep, încă o construcţie de lux în Mamaia. Cât costă să te muţi în cartierul jucătoarei de tenis?

 

Simona Halep investeşte şi mai multi bani în zona imobiliară.


Ea va mai ridica un bloc în Mamaia Nord – Năvodari, proiect de care se ocupă fratele ei, Nicolae. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a cartierului la data de 1 martie, iar noul imobil vine în completarea blocului finalizat în cea mai mare parte, la finalul anului trecut. Cartierul familiei Halep se află la câţiva paşi de plaja din Năvodari, iar apartamentele au vedere parţială la mare, conform stirilekanald.ro.

Primul bloc ridicat deja are 22 de apartamente, câte 3 pe fiecare nivel, două la parter şi un penthouse la ultimul etaj. Apartamentele au, în medie, 70 mp, iar preţul unuia porneşte de la 70.000 euro, fără finisaje. Nicolae, fratele Simonei Halep, se ocupa de vânzarea apartamentelor

Simona Halep are 26 de ani şi este cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Până acum, ea a câşigat, de-a lungul carierei, 23 milioane dolari doar din tenis. La acestea se adaugă şi câştigurile din publicitate, cuprinse între 1,5 şi 2,5 milioane dolari pe an. Conform revistei Forbes, doar în 2017, Simona Halep a câştigat 6,2 milioane dolari.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: simona haleo , mamaia