Smiley şi-a renovat casa de 300.000 de euro. Cum arată acum

  • 3711 afişări
22 noiembrie 2017

Smiley şi-a renovat casa de 300.000 de euro. Cum arată acum


Galerie foto

Cum arată vila de 300.000 de euro a lui Smiley (galerie foto)Cum arată vila de 300.000 de euro a lui Smiley (galerie foto)Cum arată vila de 300.000 de euro a lui Smiley (galerie foto)Cum arată vila de 300.000 de euro a lui Smiley (galerie foto)

Despre casa lui Smiley, în valoare de 300.000 de euro, s-au scris pagini întregi şi toţi fanii au reuşit să pătrundă virtual în interiorul ei, cu ajutorul unor poze postate de arhitecţii care s-au ocupat de locuinţă.

Dintr-o casă monotonă, designerii au creat un spaţiu de locuit al contrastelor.

În timp ce camerele cu pereţii vopsiţi în alb şi bleu dau interiorului un aer mediteranean, faţada casei pare destul de mohorâtă. Recent însp, Smiley a simţit nevoia să dea puţină culoare şi exteriorului.

 Gardul care până mai ieri era făcut din fier forjat, placat cu policarbonat, este acum “îmbrăcat” într-un înveliş multicolor, care te duce cu gândul la staţiunile greceşti. Elemente cu alb şi albastru se regăsesc şi pe faţada casei, deasupra ferestrelor.

Foto: Click.ro

Complexul rezidenţial din Cernica, Swan Lake Village, cuprinde 58 de vile, care au stârnit interesul multor vedete. Lângă Smiley şi-a cumpărat casă şi prietenul Marius Moga, însă în acel cartier mai locuiesc Inna, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Mihai de la Akcent. Vilele au o suprafaţă construită de 290 de metri pătraţi şi sunt compuse din living, bucătărie deschisă, dinning, garaj, trei dormitoare, trei băi. Terenul are o suprafaţă de 456 mp, fiind amenajat cu gazon şi loc pentru grătar.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , casa