Sorana Darclee, despre bărbatul ideal. "Eu nu cred că alesul vine pe cal alb, poate soseşte cu metroul"

  • 23 afişări
14 februarie 2018
Sorana Darclee, despre bărbatul ideal. "Eu nu cred că alesul vine pe cal alb, poate soseşte cu metroul"

Galerie foto

Sorana Darclee, despre bărbatul ideal. "Eu nu cred că alesul vine pe cal alb, poate soseşte cu metroul" (galerie foto)Sorana Darclee, despre bărbatul ideal. "Eu nu cred că alesul vine pe cal alb, poate soseşte cu metroul" (galerie foto)Sorana Darclee, despre bărbatul ideal. "Eu nu cred că alesul vine pe cal alb, poate soseşte cu metroul" (galerie foto)Sorana Darclee, despre bărbatul ideal. "Eu nu cred că alesul vine pe cal alb, poate soseşte cu metroul" (galerie foto)

Sorana Darclee îşi va aniversa curând ziua de naştere alături de prieteni şi familie, lăsând de înţeles că este din nou singură.

Artista a vorbit recent despre cum va petrece de ziua ei, dar şi ce crede despre bărbatul ideal. Dacă în vara anului trecut a publicat o fotografie alături de iubitul ei, acum vedeta povesteşte despre dezechilibrul sentimental din urma relaţiilor pe care le-a avut.

Mă petrec alături de cei mai buni prieteni, nu obişnuiesc să fac petreceri mari. O să fac o petrecere mare atunci când o să schimb prefixul. Prin urmare, ne vedem peste cinci ani. Sunt mândră de vârsta mea, înseamnă că am mai trecut un an şi sunt sănătoasă. În fiecare an cunosc oameni interesanţi şi încerc să îi ţin alături de mine. Sunt mulţi oameni care m-au împins de la spate.  Îmi doresc ca mama să fie sănătoasă şi vreau echilibru în viaţa mea. Dezechilibrul sentimental ,m-a ajutat să mă simt mizerabil şi să scriu ce simt. (…) Eu nu cred că alesul vine pe cal alb, poate soseşte cu metroul. Eu sunt aia mai pămpăloaică aşa, mai cu ciungă în păr, a susţinut Sorana.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sorana , barbatul ideal