Soţia lui Eddie Murphy, cea mai sexy bunică la 50 de ani. Cât de bine arată în costum de baie

  • 1386 afişări
14 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Soţia lui Eddie Murphy, cea mai sexy bunică la 50 de ani. Cât de bine arată în costum de baie

Galerie foto

Soţia lui Eddie Murphy, cea mai sexy bunică la 50 de ani. Cât de bine arată în costum de baie (galerie foto)Soţia lui Eddie Murphy, cea mai sexy bunică la 50 de ani. Cât de bine arată în costum de baie (galerie foto)Soţia lui Eddie Murphy, cea mai sexy bunică la 50 de ani. Cât de bine arată în costum de baie (galerie foto)Soţia lui Eddie Murphy, cea mai sexy bunică la 50 de ani. Cât de bine arată în costum de baie (galerie foto)

Eddie Murphy se mândreşte cu o soţie pe care toată lumea o admiră! Nicole Murphy în vârstă de 50 de ani, are o siluetă de invidiat, iar pentru o femeie care are cinci copii, dar şi nepoţi poate fi considerată cu uşurinţă cea mai sexy bunică de la Hollywood.

Soţia actorului Eddie Murphy reuşeşte să îşi menţină o siluetă senzaţională făcând sport zilnic. Nicole este antrenor de fitness şi chiar deţine un mic imperiu în acest domeniu. Trebuie să recunoaştem că la 50 de ani, vedeta arată chiar mai bine decât multe alte femei mai tinere cu două decenii.

Eddie Murphy şi Nicole au împreună cinci copii– Bria (30), Zola (18), Shayne (23), Bella(16) şi fiul Miles (25),  si deja este şi bunică.

Foto: Hepta, Instagram

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicole murphy , sotie , eddie murphy