Soţia lui Mihai Dedu , în premieră la TV! Cei doi au sărbătorit nunta de argint

  • 492 afişări
21 iulie 2018
Soţia lui Mihai Dedu , în premieră la TV! Cei doi au sărbătorit nunta de argint

Galerie foto

Soţia lui Mihai Dedu , în premieră la TV! Cei doi au sărbătorit nunta de argint Soţia lui Mihai Dedu , în premieră la TV! Cei doi au sărbătorit nunta de argint Soţia lui Mihai Dedu , în premieră la TV! Cei doi au sărbătorit nunta de argint Soţia lui Mihai Dedu , în premieră la TV! Cei doi au sărbătorit nunta de argint
 
Pe Mihai Dedu il vezi in fiecare dimineata, prezentand stirile de la ProTV, insa putini sunt cei care stiu ce familie frumoasa are prezentatorul TV. 
 
Invitati in cadrul emisiunii “Vorbeste lumea”, Mihai Dedu si sotia sa, Adriana, au marturisit ca au implinit recent 25 de ani de casnicie, asa ca au sarbatorit nunta de argint. In plus, sotia prezentatorului Tv a dezvaluit si secretul casniciei sale fericite.
“Spune ca tine, fac cum vreau eu şi nu mă trezi sunt printre lucrurile pe care mi le spune. Nu sunt sigur că voi mânca sarmale de sărbători, de asta mi-am cumpărat pufuleţi”, a spus, cu zâmbetul pe buze Mihai Dedu la “Vorbeşte lumea”.
“Am reuşit să stăm împreună atâţia ani datorită comunicării şi faptului că ne iubim foarte tare. N-a fost romantic atunci când m-a cerut în căsătorie. A fost o hotărâre destul de bruscă, am zis: «Gata, ne căsătorim». S-a întâmplat după 5 ani de prietenie. De sărbători vom sta acasă. Gătesc, dar am ajutoare, mama, soacra foarte tare, aşa că nu sunt nevoită să pregătesc foarte tare. De obicei petrecem în familie, lărgit, la mine doar mama”, a declarat Adriana Dedu în aceeaşi emisiune.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mihai dedu , sotia