Soţul lui Emily Blunt a dezvăluit secretul relaţiei perfecte. "Asta ne-a salvat relaţia"

  • 152 afişări
13 martie 2018
Soţul lui Emily Blunt a dezvăluit secretul relaţiei perfecte. "Asta ne-a salvat relaţia"

Galerie foto

Soţul lui Emily Blunt a dezvăluit secretul relaţiei perfecte. "Asta ne-a salvat relaţia" (galerie foto)Soţul lui Emily Blunt a dezvăluit secretul relaţiei perfecte. "Asta ne-a salvat relaţia" (galerie foto)Soţul lui Emily Blunt a dezvăluit secretul relaţiei perfecte. "Asta ne-a salvat relaţia" (galerie foto)Soţul lui Emily Blunt a dezvăluit secretul relaţiei perfecte. "Asta ne-a salvat relaţia" (galerie foto)

John Krasinski a recunoscut că obsesia lui pentru The Devil Wears Prada aproape că i-a distrus relaţia cu actriţa Emily Blunt.

Într-un interviu recent, actorul în vârstă de 38 de ani, care a văzut filmul “Diavolul se îmbracă de la Prada” de 75 de ori (DA, de 75 de ori!!), doar pentru a o vedea pe Emily Blunt şi-a readus aminte că la prima întâlnire cu actriţa în vârstă de 35 de ani, acesta nici nu a apucat să-i spună cât de mult îi apreciază munca şi rolul pe care l-a avut în film.

“Îmi aduc aminte că eram la mine acasă şi i-am spus “ Chiar vreau să avem o conversaţie serioasă. Cred că eşti una dintre cele mai bune actr…”– Nici măcar nu am apucat să spun “actriţă” că ea a spus “Nu, nu, nu, nu!” foarte tare. Nu am mai avut acea conversaţie de atunci, iar asta ne-a salvat relaţia”, a povestit actorul.

John Krasinski a mărturisit că lucrul acesta le-am permis să se cunoască mai bine fără să mai ia în calcul rolurile pe care le-au avut la Hollywood.

“Am vrut să fim ca doi oameni care s-au îndrăgostit unul de celălalt, nu doar două celebrităţi de la Hollywood care s-au cunoscut”, a spus actorul.

John Krasinski şi Emily Blunt sunt împreună din anul 2008, iar în anul 2010 şi-au unit destinele în Italia, la Lacul Como. Cei doi au împreună doi copii, Hazel în vârstă de 4 ani şi Violet în vârstă de 1 an.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!