Speak vorbeşte despre despărţirea de Adelina Pestriţu: ”Nu mai cred în...”

  • 8830 afişări
12 octombrie 2017
Speak vorbeşte despre despărţirea de Adelina Pestriţu: ”Nu mai cred în...”

Galerie foto

Speak, despre trădări în dragoste. Ce a spus despre relaţia cu Adelina PestriţuSpeak, despre trădări în dragoste. Ce a spus despre relaţia cu Adelina PestriţuSpeak, despre trădări în dragoste. Ce a spus despre relaţia cu Adelina PestriţuSpeak, despre trădări în dragoste. Ce a spus despre relaţia cu Adelina Pestriţu

Speak vorbeşte deschis despre fostele lui relaţii şi despre cât este de sensibil.

Artistul susţine că lacrimile nu fac un bărbat să fie mai puţin bărbat.

„Eu sunt un băiat care plânge. Nu mi se pare nimic ruşinos în asta. Sunt un om normal. Eu plâng şi la filme. Plâng. Nu ştiu cum mă percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Şi am plâns de mai multe ori în braţele unei femei. Sunt foarte sincer”, susţine Speak.

Artistul este de părere că atunci când o relaţie se surpă este inutil să faci sacrificii şi compromisuri pentru a o salva.

”Odată ce s-a rupt o relaţie este foarte greu s-o repari. Şi înainte de ultima relaţie, am mai avut relaţii de lungă durată, s-au mai rupt, ne-am împăcat şi tot aşa. Doar că după ce s-a rupt, s-a rupt, orice a fost în zadar. Nu mai cred în împăcare”, este de părere Speak.

Care este motivul pentru care Speak refuză să vorbească în public despre despărţirea de Adelina Pestriţu şi care este părerea lui despre căsătorie, telespectatorii vor afla în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: speak , adelina