Ştefan Bănică: ”Sunt un tip exigent cu fiul meu”

  • 340 afişări
02 octombrie 2018
Ştefan Bănică: ”Sunt un tip exigent cu fiul meu”

Galerie foto

Cum arată acum Radu, fiul lui Ştefan Bănică (galerie foto)Cum arată acum Radu, fiul lui Ştefan Bănică (galerie foto)Cum arată acum Radu, fiul lui Ştefan Bănică (galerie foto)Cum arată acum Radu, fiul lui Ştefan Bănică (galerie foto)

Fiul lui Ştefan Bănică Jr., odată cu înaintarea în vârstă, începe tot mai mult să-i semene tatălui său, în special în perioada când filma celebra producţie „Liceenii”.

La vârsta de 16 ani, Radu Ştefan surprinde prin asemănarea fizică izbitoare cu tatăl său, în tinereţea acestuia, pe când filma pentru filmul Liceenii. Se pare că îi calcă pe urme nu doar din acest punct de vedere, fiind interesat şi de zona artistică, adolescentul jucând deja pe scena Teatrului de Comedie.

”Sunt un tip exigent cu fiul meu”

Ştefan Bănică, unul dintre cei patru juraţi X Factor, mărturiseşte că este un părinte sever: "Am un băiat de 16 ani care vrea să meargă pe acelaşi drum ca şi mine. Sunt un tip exigent cu fiul meu, îmi doresc tot ce e mai bine pentru el", a declarat Bănică la Antena 1.

Radu Ştefan este fiul lui Ştefan Bănică Jr. şi al Cameliei Constantinescu, cu care artistul a avut o relaţie la începutul anilor 2000, după divorţul de Mihaela Rădulescu şi înainte să se însoare cu Andreea Marin.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: radu stefan , stefan banica , liceeni , fiu