Supermodelul Carre Otis: "Am ales abstinenţa pentru că nu mai voiam să mimez orgasmul"

  • 2892 afişări

Supermodelul Carre Otis: "Am ales abstinenţa pentru că nu mai voiam să mimez orgasmul"

21 martie 2018

Galerie foto

Carre OtisCarre OtisCarre OtisCarre Otis

 

Carre Otis s-a căsătorit cu Mickey Rourke, după ce au jucat împreună în "Wild Orchid", însă relaţia lor tumultuoasă a născut speculaţii cum că Mickey ar fi fost violent iar Carre ar fi avut o dependenţă de heroină.Cei doi au divorţat în cele din urmă după 6 ani de mariaj.

În biografia sa, intitulată “Beauty, Disrupted”, Otis susţine că s-a căsătorit cu Rourke doar pentru că se temea că actorul s-ar fi sinucis în cazul în care ea l-ar fi refuzat.

Printre altele, actriţa susţine că, în timpul căsătoriei cu Rourke, nu a avut niciodată orgasm şi că viaţa sa sexuală a început cu adevărat după ce l-a cunoscut pe cel de-al doilea soţ al ei, Matthew Sutton.


"Doamne, câte femei nu ştiu că ori nu au avut niciodată un orgasm ori se prefac în timpul actului sexual? Problema asta chiar merită o discuţie. O femeie trebuie să se simtă în siguranţă pentru ca atunci când face dragoste să aibă orgasm. Trebuie să-ţi abandonezi trupul complet şi acest lucru poate fi înspăimântător. De aceea, pentru mine abstinenţa este foarte importantă. Cât timp am fost cu Mickey, m-am prefăcut de fiecare dată. Şi o făceam destul de bine, ca majoritatea fetelor. Ca să-l fac pe el să se simtă bine. Cumva, faptul că mimezi te face să te simţi puternică, superioară, dar nu e nicio putere aici".

După divorţul de Mickey Rourke, Carre Otis a ales abstinenţa timp de cinci ani. "E uimitor cât de prost se simţeau oamenii când le spunea. Tot timpul primeam această replică: "Dar eşti în floarea vârstei". Iar eu răspundeam: "Şi, ce? E ceva care mă defineşte? Ar trebui să continui să fac sex fără rost cu oameni la care nu ţin?". Cineva m-a întrebat dacă nu am făcut pânză de păianjen... Oamenii credeau că sunt ciudată. Apoi am trecut iar pragul intimităţii cu soţul meu de acum. A fost incredibil, a fost cel mai înspăimântător lucru pe care l-am făcut vreodată, să am din nou o relaţie sexuală, pentru că eram hotărâtă să nu mai mimez niciodată orgasmul".


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: carre otis , carte