Surprinzător! Ce s-a găsit în poşeta Elenei Ceauşescu după ce a fost executată

  • 4738 afişări
08 martie 2018
Surprinzător! Ce s-a găsit în poşeta Elenei Ceauşescu după ce a fost executată

Galerie foto

Elena Ceauşescu (GALERIE FOTO)Elena Ceauşescu (GALERIE FOTO)Elena Ceauşescu (GALERIE FOTO)Elena Ceauşescu (GALERIE FOTO)
 
Dupa ce au ridicat un adevarat imperiu comunist, Elena şi Nicolae si-au gasit sfarsitul in decembrie 1989, dupa ce au fost executati la comanda. 
 
 
”Pe la începutul anului 2005, la un post de televiziune, au fost redate câteva discuţii dintre un personaj foarte controversat, care mai apare în presa cotidiană, dar şi în opinia publică, şi nişte reporteri tineri, dornici să afle cât mai multe adevăruri. La un moment dat, o ziaristă îi pune o întrebare, din curiozitate şi nu numai, dar cu importanţă pentru privitori. Întrebarea era simplă şi se dorea un răspuns pe cât mai complet: dacă îşi aminteşte ce s-a găsit în poşeta Elenei Ceauşescu, la Târgovişte, înainte de a fi împuşcată? Omul nostru, cu calmul lui specific şi o grimasă producătoare de vreun infarct, (…) a dat un răspuns scurt, milităresc: ”S-a găsit o iconiţă, dar în timpul acela nu i-am dat atenţie, întrucât eram prins cu alte treburi”, aminteşte colonelul în rezervă în cartea ”A fi sau a avea”, conform EVZ.RO.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicolae ceausescu , executare