Ce telefon se asorteaza stilului tau?

Ce telefon se asorteaza stilului tau?

Ce telefon se asorteaza stilului tau?

Telefoanele mobile sunt utile, arata bine si ne devin uneoriindispensabile! Au devenit accesorii, declaratii de stil, miciinstrumente care-ti reflecta personalitatea. Spune-ne care e stilultau si-ti vom face cunostinta cu telefonul potrivit!

1 / 10 Geanta pe care o folosesti cel mai des este…
2 / 10 Pe drum spre munca…
3 / 10 Cum sunt fotografiile din albumul tau personal?
4 / 10 Cu cine vorbesti cel mai mult la telefon?
5 / 10 Te orientezi usor sau te bazezi pe GPS?
6 / 10 Cat timp petreci pe Internet?
7 / 10 Iti cumperi filmele pe DVD sau mergi la cinema?
8 / 10 Ce caracteristica apreciezi cel mai mult la un telefon?
9 / 10 Ce gadget iti iei cu tine in vacanta?
10 / 10 Daca nu ai acces la e-mail o zi…
Romantic

Pentru tine, telefonul e un instrument de comunicare… ocazional.Preferi sa scrii un biletel de dragoste decat un SMS impersonal,iar mail-ul ti se pare o necesitate doar daca tine de job sauschimb de melodii preferate. In plus, esti cam atehnica si-ti iaceva vreme sa intelegi cum functioneaza aplicatiile colorate aleunui telefon de ultima ora.

Simplu, dar adorabil: Nokia 6500 ClassicPink este telefonul potrivit pentru tine! Indeplineste cusucces functiile de baza, nu te complica prin aplicatii demne de unPC si, datorita culorii, se potriveste ca o manusa stilului tauromantic. Il gasesti la 634.5 ron.

Business

Esti hiper-activa si mereu "conectata": daca nu ai acces o zi lamail, ai senzatia ca vei gasi un haos cand te intorci la munca. Ainevoie de un telefon care sa le stie pe toate: e-mail, agendageneroasa pentru multe contacte, look profesional.

Nokia E71 alb e suficient de compact si suficient de feminincat sa "dea bine", dar are si caracteristicile tehnice necesareunei adevarate business woman. Poti instala cate aplicatii ainevoie, ai Push E-mail pentru a afla imediat de mesajele noi -totul incorporate intr-un look rafinat: white business! Il gasestila Vodafone, pretul fiind de 1044 ron cu abonament.

Casual

Esti pasionata de tehnologie, dar nu dependenta. Vrei un telefoncare sa-si indeplineasca bine functiile de baza si, din cand incand, sa-ti fie de folos pentru poze si video. Preferi sa-tiasculti muzica preferata pe un player dedicat, in vreme ce"lucrurile practice" trebuie sa fie incorporate intr-un telefon micsi aratos.

Nokia 7020 este ceea ce amputea numi un telefon "mic si destept", care are drept atuuri formafina si accentele de culoare. Se va potrivi stilului tau casual,dar mereu in tendinte, ocupand mereu spatiu in buzunarul tau cat sanu te streseze si indeplinindu-si functiile cu succes. Pret: 289.49ron.