Ischgl: distracţie şi gastronomie austriacă

  • 91 afişări
17 noiembrie 2014
Ischgl: distracţie şi gastronomie austriacă

Restaurante cu preparate delicioase, baruri pentru relaxarea de după o după-amiază la schi şi câteva cluburi de noapte absolut spectaculoase: Ischgl îţi oferă o vacanţă la munte cu toate distracţiile de care poţi avea parte într-o metropolă.  

Te gândeşti deja unde îţi vei petrece vacanţa de iarnă? Dacă îţi plac sporturile de iarnă, pârtiile de schi Ischgl te aşteaptă. N-ai vrea să renunţi însă la răsfăţul gastronomic de care ai parte într-o metropolă mare, şi nici la serile în club în compania prietenilor? Este OK, pentru că staţiunea austriacă îţi oferă toate aceste lucruri, la o simplă vizită.  

Un sejur de iarnă în Ischgl nu poate fi complet fără atracţiile culinare – de la bucătăria tiroleză tradiţională până la restaurantul cu mai multe stele – care îşi aşteaptă oaspeţii atât în vale, cât şi în arena pentru sporturi de iarnă. O recomandare pentru cunoscători este Alpenhaus pe înălţimile Idalp, accesibil prin liniile de teleferic Silvretta şi Fimba. Şarmantul restaurant montan într-un design purist-alpin îşi răsfaţă oaspeţii cu excelente preparate de iarnă precum tradiţionalul desert Kaiserschmarrn şi specialităţi proaspăt gătite pe grătarul cu cărbuni de lemn.

Trebuie să recunoaştem cinstit: Ne plac mult ştrudelele cu mere, mai ales când alături stă o delicioasă îngheţată cu vanilie. 

Când programul unei zile de schiat se apropie de sfârşit, atmosfera din jurul pârtiei redevine incendiară. Nicăieri zona de après-ski nu este mai captivantă ca în Ischgl. Cine apreciază mai mult liniştea, savurează ofertele balneare şi de wellness generoase din hoteluri sau din centrul Silvretta.


O atracţie nocturnă din Ischgl este pârtia de sanie lungă de şapte kilometri iluminată cu reflectoare, care porneşte de la staţia montană din vârf a liniei de teleferic Silvretta. Deschisă de la mijlocul lunii decembrie până la mijlocul lunii aprilie, în cazul unor condiţii meteorologice favorabile, în fiecare luni şi joi-o adevărată distracţie pentru „călătorii printre stele”  împătimiţi de vitează. Caută distracţia! 

Mai multe detalii pe www.ischgl.com

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: austria , ischgl , schi , echipament