„Love by Design”, un film pentru fashioniste

„Love by Design”, un film pentru fashioniste

Data: 31 Octombrie 2014

Locatie: în Bucureşti şi în ţară/ în cinematografe

 

Din 31 octombrie, pasionatele de modă sunt aşteptate în cinematografe.

„Love by Design” este debutul cinematografic al Giuliei Nahmany, pe care o vom vedea în rolul protagonistei Danielle. Filmul a fost proiectat în Statele Unite, la Newport Beach Film Festival, unde Giulia a primit premiul pentru debut cinematografic. 

Alături de ea, în film o putem vedea pe Jane Seymour (celebra actriţă americană din serialul „Dr. Queen”), pe David Oakes (îl ştim din serialul „Familia Borgia”) şi pe Michael Damian, regizorul filmului (cunoscut pentru rolul Danny Romalotti din serialul „Tânăr şi neliniştit”).

Filmul este povestea tinerei Danielle Luca (Giulia Nahmany). Aceasta a părăsit România şi îşi trăieşte acum visul de a fi Fashion Editor în New York City, la faimoasa revistă „Beguile”.

Însă când Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-şef al revistei, îi fură conceptul şi i-l oferă rivalei lui Danielle, pentru a obţine un material cu un creator de modă în vogă, Danielle îşi pierde răbdarea, jobul şi iubitul. 

Fiind acum pe lista neagră din lumea modei şi neavând unde să meargă, Danielle se reîntoarce acasă, în România, la ferma din Transilvania a părinţilor ei. Odată ce şocul cultural îşi pierde din intensitate, ea îşi găseşte alinarea alături de familie şi prieteni.

După ce face cunoştinţă cu britanicul Adrian Edwards (David Oakes), aflat în oraş într-o călătorie de afaceri, Danielle îşi redescoperă pasiunea şi îşi reaminteşte de visul pe care îl lăsase în urmă: crearea propriei colecţii vestimentare.

Are însă ea vreo şansă de a ajunge la Săptămâna Modei din New York, cu creaţiile ei inspirate din portul tradiţional românesc? Aflăm din 31 octombrie, în cinematografe!

În distribuţie îi regăsim şi pe Olivia Hallinan, Ela Prodan, Manuela Ciucur, Alexandra Weaver, David Lipper, Silvia Năstase şi Gavril Candea.

„Dragoste & Design” este distribuit de Forum Film România. Vezi aici trailerul filmului:  www.youtube.com/watch?v=rsv-wM0wK_k

Comenteaza Am mai scris despre: film , design , cinematografie , premieră