Men in the city: Alexandru Abagiu şi Sorin Stratulat

  • 1917 afişări
Men in the city: Alexandru Abagiu şi Sorin Stratulat

După un laborios proces de dezbateri, redacţia The ONE a ales să vă prezinte 12 bărbaţi care au transformat spaţiul citadin într-unul al efervescenţei vizuale, artistice şi culinare.

Îi ştim de la: Salonul Beauty District, unde sunt proprietari şi muncesc în fiecare zi – Alexandru este makeup artist, iar Sorin este hairstylist. Amândoi au 32 de ani.

Despre: Primele „victime” ale machiajului realizat de Alexandru au fost colegele de clasă din liceu, apoi, la 18 ani, a plecat la Paris pentru specializare la institutul de cosmetologie Chanel. „De atunci am bătut toate colţurile lumii pentru şcoli şi specializări.”

După ce a semnat un contract cu celebrul brand în urmă cu zece ani, Alexandru declară că în prezent respiră L’Oréal Paris prin toţi porii! Alex se poate lăuda că a avut pe scaunul de machiaj toate vedetele din România, dar şi pe multe dintre actriţele prezente la Festivalul de la Cannes, unde Alex a fost prezent de mai multe ori ca makeup artist.

Sorin a început un curs de frizerie şi coafură după ce a terminat liceul. „Am realizat rapid că asta e ce vreau să fac, iar după ce am terminat facultatea am rămas fidel scaunului de coafură şi nu am avut nicio zi în care să regret.” A început la un salon de coafură în Braşov, apoi a plecat pe un vas de croazieră, unde a înţeles „valoarea zâmbetului”. S-a întors şi a lucrat o vreme alături de Geta Voinea, apoi a preluat managementul unuia dintre saloane, „o experienţă  foarte utilă mai târziu, când am înfiinţat Beauty District.”

Ce îi diferenţiază: „Beauty District nu este un salon, este un loc plin de creativitate unde arta, inspiraţia, tehnica şi educaţia se împletesc. Avem o echipă de 30 de persoane şi putem face de la şedinţe foto personale până la evenimente şi prezentări de modă. Preferăm o abordare personalizată şi trasăm împreună cu clienta un plan. Cred că asta împreună cu atmosfera confidenţială (da, ne pregătim oamenii şi pentru aşa ceva!) sunt un avantaj pentru persoanele publice.”

Într-adevăr, Beauty District este destinaţia de rigueur pentru vedete şi prezenţele feminine nelipsite de la evenimentele mondene ale Bucureştiului.

Ce urmează: În martie lansează al doilea salon Beauty District (Calea Victoriei nr. 153).
www.beautydistrict.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!