Organizatori de cerere in casatorie – cum sa o ceri de sotie

Organizatori de cerere in casatorie – cum sa o ceri de sotie

Organizatori de cerere in casatorie – cum sa o ceri de sotie

19 ianuarie 2012 Elena Mihaila Redactor

Organizatorii de nunti trebuie sa vina cu ceva si mai creativ daca vor sa revina in ochii publicului pe primul loc, acum se pare ca se formeaza o piata si pentru organizatorii de cereri in casatorie. Vrei sa o ceri de sotie intr-un mod creativ? Atunci apeleaza cu incredere la ei pentru primul DA.

Fie ca este in inima Parisului sau intr-un parc plin cu amintirile primelor intalniri, fie ca esti femeie sau barbat si vrei sa iti ceri jumatatea in casatorie, organizatorii cu siguranta iti vor oferi cateva idei creative.

Organizatorii de cereri in casatorie au aparut pe piata deoarece exista cerere. Multi oameni duc lipsa de creativitate pentru unul dintre cele mai romantice momente din viata si se pare ca au nevoie de ajutor.

Locatii glamoroase, porumbei, elicoptere sau cantaretul favorit, totul este posibil si, in plus, poti sa inregistrezi momentul ca sa revezi si sa retraiesti emotiile acelui moment ori de cate ori doresti. Totul la un pret, normal, unii organizatori pot lua 500 de euro pentru o idee si chiar mii de euro pentru o organizare de aceasta magnitudine.

Cu toate ca ideea de afacere pare sa fie una dintre cele mai creative, eu sfatuiesc ca cei care urmeaza sa apeleze la astfel de organizatori sa o faca discret, nu vrei ca viitoarea nevasta sa afle ca nu ai putut sa vii singur cu o idee romantica de cerere in casatorie.

Oricum, daca optezi sa angajezi o firma de organizatori de cerere in casatorie, trebuie sa fii pregatit sa raspunzi multor intrebari legate de relatia ta, doar nu vrei ca ideea sa nu aiba nicio legatura cu voi doi.

Sursa: dailymail Foto: society

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: casatorie , logodna , sotie