Premiantele blogosferei

Premiantele blogosferei

Premiantele blogosferei

11 mai 2010 Elena Bagescu

Blog. 2.100.000.000 de rezultate la un google search. Nu va chinuiti sa numarati zerourile! Sunt doua miliarde o suta de milioane. Si, pentru ca blogosfera a luat amploare, Romania a intrat in randul lumii si organizeaza, de patru ani incoace, o festivitate de premiere a celor mai bune blog-uri. Roblogfest a premiat, anul acesta, si cateva fete. faceti cunostinta cu ele.

Desi, statistic vorbind, in Romania sunt mai multe femei decat barbati, se pare ca sexul tare e... tare si pe net. Asta pentru ca majoritatea blogurilor sunt ale lor. Ale barbatilor! Cateva dintre premiante tin, in ordinea numerelor de pe tricou, un blog de travel, unul de moda si un blog personal, care a primit un premiu special.

Viajoa.ro se traduce prin "bucuria de a calatori". Adriana, Iulia, Gabi, Elena si Alexandra calatoresc in toata lumea. Primele amintiri din voiaj le au din poze, de pe la varsta de un an. Gabi a ajuns la cascada Balea, dar, pentru ca ningea, parintii au lasat-o in masina.

"Pana acum n-am mai ajuns la Balea, dar cred ca atunci am prins microbul", spune in descrierea pe care si-o face pe blog. Tot la un an, Alexandra apare intr-o poza, in carucior, la Zamora.

Toate sunt pasionate de calatorii, asa ca blogul a venit ca o idee naturala. Modul lor de a calatori este foarte diferit. Asta pentru ca, da, poti sa calatoresti in mai multe feluri.

Gabi si Elena fac autostopul, Iulia merge in locuri al caror nume nu e scris pe vitrinele tuturor agentiilor de turism, Alexandra prefera inaltimea muntelui, iar Adriana calatoreste cu sotul ei, de cele mai multe ori cu masina.

Citeste continuarea acestui articol in numarul din mai 2010 al revistei The ONEŢi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: blog , femei , barbati , premii , concurs