Speed dating, intalniri romantice pe repede inainte

Speed dating, intalniri romantice pe repede inainte

SingleBell - speed dating in micul Paris

02 iulie 2011 Elena Mihaila Redactor

Dupa ce au circulat zvonuri despre noile petitoare dinRomania "Umbrella for two", piata micului Paris face cunostinta cuSingleBell. Infiintat anul trecut, SingleBell este singurulserviciu care se ocupa serios de organizarea intalnirilor "speeddating". Va invit sa faceti cunostinta cu generatia contemporana decupidoni.

Inca nu ti-ai gasit perechea si nu stii unde sa o mai cauti saupur si simplu vrei sa cunosti oameni noi si sa te distrezi la ointalnire romanica? Afla ca SingleBell itipoate indeplini visul cat se poate de usor. Odata cu februarie2010, cei de la aceasta organizatie propun o serie de intalnirisigure, fata in fata, pentru momentele cand ai nevoie de un contactreal, nu virtual.


Speed dating in Romania


Daca nu stii ce implica activitatea de "speed dating", inseamna canu ai vazut indeajuns de multe filme romantice. Americanii il promoveazafoarte mult, de aceea si valul peliculelor "Hitch", "Valentine" sau"The 40-Year-Old Virgin".

Prima oara s-a auzit de "speed dating" in 1998, iar apoiactivitatea a luat amploare datorita promovarii in seriale ca"Totul despre sex".

Cu toate acestea, la origini intalnirile romantice pe repedeinainte erau un eveniment practicat de familiile iudaice, pentru catinerii lor mostenitori sa isi cunoasca jumatatea.

Speed dating-ul inseamna un eveniment unde 7 femei si 7 barbatide o anumita varsta se cunosc sub stresul unui mic cronometru.Femeile stau fiecare la masuta proprie, iar barbatii potriviti le fac curte in cele zeceminute pe care le au la dispozitie.

Apoi, totul depinde de ce completeaza fiecare pe foile primite lainceput. Participantii primeste foi inscriptionate cu numelecelorlalti, iar la final noteaza daca vor o relatie amoroasa, unade prietenie sau pur si simplu: nimic.

Conversatiile de zece minute pot fi atat dificile, cat sirelaxante, insa nu trebuie sa uiti sa zambesti si sa ai un limbajal trupului conform dorintelor tale. Desi este o activitatespecifica societatii moderne, speed dating-ul pare un joc desocietate clasic, cu propriile reguli - informatiile personaleraman la organizatori daca tu doresti acest lucru.

Daca vrei sa afli mai multe poti sa intri pe site, iar daca itiplace, sa te inscri - exista un calendar online cu urmatoareleintalniri SingleBell si chiar cateva dintre parerileparticipantilor.

Pe final nu imi mai ramane decat sa te intreb: de cate ori te-aiintalnit cu sapte persoane in aceeasi zi?

Sursa: singlebell

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: speed dating , relatie