Cum arată trenul regal cu care te poţi plimba prin Scoţia

  • 116 afişări
16 noiembrie 2017
Cum arată trenul regal cu care te poţi plimba prin Scoţia

Galerie foto

Cum arată trenul regal cu care te poţi plimba prin Scoţia (galerie foto)Cum arată trenul regal cu care te poţi plimba prin Scoţia (galerie foto)Cum arată trenul regal cu care te poţi plimba prin Scoţia (galerie foto)Cum arată trenul regal cu care te poţi plimba prin Scoţia (galerie foto)

Iubitorii Scoţiei se pot bucura de o experienţă inedită şi luxoasă cu trenul Belmond Royal Scotsman.

Plimbarea cu trenul se face pe ruta Scottish Highlands, în cele mai frumoase locuri din Scoţia, dispunând de condiţii de călătorie excepţionale. Potrivit adpm.ro, trenul porneşte din Edinburgh, colindă minunăţiile naturale din nord-vestul Scoţiei şi se întoarce în Edinburgh.

Cabina este decorată în stil britanic şi include două paturi confortabile de unde poţi admira peisajele pe fereastră. De altfel, trenul dispune şi de cabine single sau de trei persoane.

La orice oră eşti servit cu băuturi fine, poţi profita de zona spa, special amenajată ca la un hotel de lux, ai parte de mic dejun, prânz, iar la cină sunt incluse patru feluri de mâncare. De asemenea, te poţi bucura de veritabilul high tea după-amiaza într-un salon superb pentru lectură.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: scotia , tren regal