Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur s-au mutat din ţară alături de copiii lor. Unde vor locui!

  • 12207 afişări
21 iunie 2018

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur s-au mutat din ţară alături de copiii lor. Unde vor locui!

 

Galerie foto

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur s-au mutat din ţară cu copiii. Unde vor sta Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur s-au mutat din ţară cu copiii. Unde vor sta Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur s-au mutat din ţară cu copiii. Unde vor sta Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur s-au mutat din ţară cu copiii. Unde vor sta
 
Cum actorul şi soţia lui, Dana Nălbaru, au hotărât că nu vor lăsa cariera să-i ţină departe unul de celălalt, cei doi şi-au luat copiii şi au pornit din nou în aventură.
 
 
 
După două luni în care au locuit la Amsterdam şi o vacanţă lungă în insula Corfu, cei doi au pornit din nou la drum. 
 
De data aceasta, Dana, Dragoş şi cei trei copii ai lor vor sta două luni în Irlanda, Belfast, unde actorul filmează pentru un nou proiect cinematografic.
 
Drumul până în Irlanda a fost o aventură în sine, care le-a pus la încercare răbdarea şi le-a testat limitele fizice. Pentru Dana, a însemnat lupta cu o alergie foarte puternică şi adaptarea la un climat ploios. Dragoş a început deja lucrul la noul proiect, dar căutările pentru un apartament în Belfast nu merg prea grozav, motiv pentru care cei cinci locuiesc încă în casa lor pe roţi.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dana nalbaru , irlanda