Disneyland Paris, peisaj de poveste creat de ninsoarea puternică

  • 249 afişări

Disneyland Paris, peisaj de poveste creat de ninsoarea puternică

08 februarie 2018

Galerie foto

Disneyland Paris, peisaj de poveste creat de ninsoarea puternică Disneyland Paris, peisaj de poveste creat de ninsoarea puternică Disneyland Paris, peisaj de poveste creat de ninsoarea puternică Disneyland Paris, peisaj de poveste creat de ninsoarea puternică

Foto: Twitter

Parcul Disneyland este un ţinut de vis pentru copiii de toate vârstele, iar zăpada care a căzut zilele trecute l-a transformat într-un decor de-a dreptul spectaculos. Castelul, acoperit de becuri multicolore şi întregul parc îmbrăcat de zăpada au creat un cadru desprins din poveşti.

În ciuda frigului de afara, vizitatorii nu s-au grăbit să părăsească parcul, iar unii dintre ei au aşteptat să apună soarele pentru a realiza nişte fotografii cu adevărat uimitoare. Faimoasele personaje Disney s-au distrat de minune şi i-au amuzat pe copii. Au acceptat să se bulgărească cu cei mici şi să construiască oameni de zăpadă alături de ei.

Vizitatorii fermecaţi de peisaj au filmat şi au făcut cât mai multe fotografii pe care le-au încărcat pe paginile personale de socializare.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: disneyland , paris