Ilinca Vandici, vacanţă de coşmar în Thailanda. „Cea mai urâtă în care am fost vreodată. Gândaci, prostituţie…”

  • 21002 afişări

Ilinca Vandici, vacanţă de coşmar în Thailanda. „Cea mai urâtă în care am fost vreodată. Gândaci, prostituţie…”

19 ianuarie 2018


Galerie foto

Ilinca Vandici, vacanţă de coşmar în Thailanda. „Cea mai urâtă în care am fost vreodată. Gândaci, prostituţie…”Ilinca Vandici, vacanţă de coşmar în Thailanda. „Cea mai urâtă în care am fost vreodată. Gândaci, prostituţie…”Ilinca Vandici, vacanţă de coşmar în Thailanda. „Cea mai urâtă în care am fost vreodată. Gândaci, prostituţie…”Ilinca Vandici, vacanţă de coşmar în Thailanda. „Cea mai urâtă în care am fost vreodată. Gândaci, prostituţie…”

De Revelion, Ilinca Vandici şi soţul său au mers în Thailanda, însă vacanţa lor a fost una departe de aşteptările lor.


A fost una de coşmar, după cum a mărturisit Ilinca Vandici la emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D.

„M-am gândit să plecăm undeva unde e cald şi frumos. Am ales Thailanda. Vacanţă de vis! După un zbor de vreo 12 ore, am ajuns acolo!

A fost cea mai urâtă vacanţă în care am fost eu vreodată! În poze pare frumos. Am ales anumite locuri că să facem poze şi părea frumos… Thailanda, multe insule, apă, palmieri, asta ne aşteptăm să găsim acolo. Nimic! Plaje murdare, puţine, plecam cu barca în fiecare zi pe alte insule că să găsim acel paradis feeric despre care auzeam. Era că în Eforie Nord o mie nouă sute toamna. Mulţi indieni, mulţi!

Era multă mizerie. Gândaci imenşi! M-a şocat şi nu am mai văzut niciodată în viaţă mea, sper nici să nu mai văd… Cum să zic… La fiecare colţ de stradă oferte de … prostituţie! Ce voiai, cum îţi doreai, nu mai conta. Unul lângă altul, trăgeau de oameni. Am fost şocată! Urât, aglomeraţie! Stăteai o zi în resort, două… Şi atât? Ce mai făceai? Nu sunt divă fiţoasă, vreau să cunosc culturi…”, a spus Ilinca Vandici, după cum relatează un ziar monden.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ilinca vandici , thailanda