Mama lui Ethan Hawke îşi vinde casa din România. Cât de frumoasă este proprietatea FOTO

  • 2276 afişări
14 mai 2018

Mama lui Ethan Hawke îşi vinde casa din România. Cât de frumoasă este proprietatea FOTO


Galerie foto

Mama lui Ethan Hawke îşi vinde casa din România. Cât de frumoasă este proprietatea FOTOMama lui Ethan Hawke îşi vinde casa din România. Cât de frumoasă este proprietatea FOTOMama lui Ethan Hawke îşi vinde casa din România. Cât de frumoasă este proprietatea FOTOMama lui Ethan Hawke îşi vinde casa din România. Cât de frumoasă este proprietatea FOTO

Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, a decis să vândă frumoasa casă pe care o are în Dealu Mare, judeţul Buzău.
 

Foto: Facebook
„Trebuie să-mi vând casa, care este la o oră şi 20 de minute la nord de Bucureşti. Este un loc minunat, pe un deal din regiunea viticolă Dealu Mare. Dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoaşteţi căutaţi o casă de vacanţă într-un sat vechi, departe de nebunia congestionată a drumului 1A, vă rog să transmiteţi mai departe aceste informaţii. Am restaurat complet şi am extins căsuţa tradiţională din secolul al XX-lea. Dacă sunteţi interesaţi, contactaţi agentul”, scrie Leslie Hawke într-un mesaj postat pe pagina personală de socializare.

Casa are centrală pe gaz dar şi sobă pe lemne, ferestre termopan realizate de un localnic, două surse de apă, adică o conductă municipală şi un puţ propriu, două dormitoare la etaj, fosă septică modernă, o livadă de migdali, nuci, pomi fructiferi şi mesteceni.

Leslie Hawk este stabilită în România de 18 ani, unde se ocupă de activităţi umanitare prin intermediul Asociaţiei OvidiuRo. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: leslie hawke , casa