O fotografie cu frumuseţile din România face ravagii pe Internet. Ce au comentat străinii

  • 390 afişări

O fotografie cu frumuseţile din România face ravagii pe Internet. Ce au comentat străinii

09 februarie 2018


Galerie foto

O fotografie cu frumuseţile din România face ravagii pe Internet. Unde este făcutăO fotografie cu frumuseţile din România face ravagii pe Internet. Unde este făcutăO fotografie cu frumuseţile din România face ravagii pe Internet. Unde este făcutăO fotografie cu frumuseţile din România face ravagii pe Internet. Unde este făcută

O fotografie surprinsă în România a ajuns pe prima pagină a site-ului Reddit, vizitat zilnic de milioane de oameni din întreaga lume.
 Imaginea surprinsă în localitatea Fundata, Braşov, este una idilică, cu câteva case în prim plan, munţii în fundal şi un grup de turişti la plimbare pe un drum acoperit cu iarbă.

Fotografia s-a bucurat de succes pe Reddit, site-ul vizitat de milioane de internauţi din întreaga lume. Comentariile sunt potrivite situaţiei.

Mai exact, mulţi străini admiră frumuseţea naturală din România, în vreme ce observă sărăcia şi calitatea infrastructuriii şi a serviciilor.

Situată la altitudinea de 1360 metri, Fundata este cea mai înaltă localitate din ţară. Aflată la mijlocul distanţei intre Bran şi Rucăr, pe culoar, aceasta este străjuită de munţii Bucegi şi munţii Piatra Craiului.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fundata , reddit