Verişoara Prinţilor William şi Harry, ”cea mai frumoasă membră a familiei regale”

  • 234 afişări
08 august 2018
Verişoara Prinţilor William şi Harry, ”cea mai frumoasă membră a familiei regale”

Galerie foto

Verişoara Prinţilor William şi Harry, ”cea mai frumoasă membră a familiei regale” Verişoara Prinţilor William şi Harry, ”cea mai frumoasă membră a familiei regale” Verişoara Prinţilor William şi Harry, ”cea mai frumoasă membră a familiei regale” Verişoara Prinţilor William şi Harry, ”cea mai frumoasă membră a familiei regale”
Lady Amelia Windsor este verişoara de 22 de ani a Prinţilor William şi Harry. În 2016, ea a ajuns pe coperta revistei Tatler, o publicaţie destinată clasei înalte din Marea Britanie, fiind desemnată „Cea mai frumoasă membră a familiei regale”. 
 
Deşi nu a fost invitată la nunta Ducilor de Sussex, potrivit reporterilor de la The Thelegraph, când a fost întrebată dacă va fi prezentă şa marele evenimente, ea a răspuns că „S-ar putea să ajungă în ultimul moment pentru că ea călătoreşte foarte mult ”.
 
Verişoara Prinţilor William şi Harry defilat pentru Dolce & Gabbana două sezoane la rând. Şi-a făcut debutul în toamna anului trecut, a semnat un contract de promovare cu agenţia de modele Storm, aceeaşi care a descoperit-o pe Kate Moss, iar Lady Amelia este colega cu top modele Cindy Crawford, Alek Wek, Toni Garrn, Karolina Kurkova, Behati Prinsloo şi Josephine Skrive.
 
Înainte să intre la facultate, ea a luat o pauză de la studii în 2014, perioada în care a lucrat pentru o organizaţie caritabilă care avea grijă de veteranii de război, ajutându-i pe aceştia să îşi găsească o locuinţă, să depăşească dependenţele de alcool sau droguri şi să aibă o viaţă mai bună, notează adpm.ro.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!