Ela Crăciun, prima fotografie cu cel de-al treilea copil

  • 496 afişări
18 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Ela Crăciun, prima fotografie cu cel de-al treilea copil

Galerie foto

Ela Crăciun şi al treilea copilEla Crăciun şi al treilea copilEla Crăciun şi al treilea copilEla Crăciun şi al treilea copil
Ela Crăciun a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu o zi. Vedeta a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care a cântărit la naştere 2.760 de kilograme şi 50 de centimetri, primind astfel din partea medicilor nota 10. Aşa cum a făcut şi la celelalte două naşteri, Ela Crăciun a ales naşterea naturală, considerând-o cea mai benefică modalitate pentru sănătatea ei şi a copilului.
 
Prezentatoarea de televiziune a postat deja prima fotografie cu cel mic şi, pentru că soţul i-a fost alături în toată această perioadă, acesta a copleşit-o cu un buchet imens cu 101 trandafiri roşii.
 
„Dragi mămici, să ştiţi că nu este atât de greu. Trebuie să fiţi pozitive, să vă încărcaţi cu energie bună şi să vă doriţi ca totul să fie bine. Sper că v-am inspirat, că v-am arătat că nasterea naturală nu este atât de groaznică şi, da, contează foarte mult susţinerea medicilor şi a personalului, dar foarte mult faceţi şi voi. Vă doresc o naştere uşoară şi să vă fie bine”, le-a transmis Ela urmăritoarelor sale printr-un video.
 
Ela Crăciun maia re doi copii, Alex, în vârstă de 12 ani şi Alesia, în vârstă de 7 ani, care apar foarte des în conţinutul pe care aceasta îl urcă pe blogul său personal. În toată această perioadă, cei mici au aşteptat acasă, cu sufletul la gură, pentru a afla veşti cu privire la venirea pe lume a frăţiorului lor.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ela craciun