Kate Upton, trucul pentru o dietă sănătoasă în timpul sarcinii

  • 201 afişări
01 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Kate Upton, trucul pentru o dietă sănătoasă în timpul sarcinii

Galerie foto

Kate Upton, despre dieta pe care o ţine în timpul sarciniiKate Upton, despre dieta pe care o ţine în timpul sarciniiKate Upton, despre dieta pe care o ţine în timpul sarciniiKate Upton, despre dieta pe care o ţine în timpul sarcinii
Aşa cum Pippa Middleton nu renunţă la exerciţiile fizice în timpul sarcinii, nici Kate Upton  nu se teme de antrenamentele sau dietele care o ajută să-şi menţină silueta. 
 
Viitoarea mămică, care aşteaptă primul său copil alături de soţul ei, Justin Verlander, le-a arătat urmăritorilor săi pe contul de Instagram, cum arată exerciţiile pe care le face în timpul sarcinii şi, mărturisim că par destul de dificile pentru o graviduţă, iar asta ne sperie un pic.
 
Ben Bruno, cel care o antrenează, a postat pe reţelele de socializare un video în care modelul apare făcând fandări cu greutăţi kettlebell, filmuleţ pe care Kate nu a ezitat să-l împărăşească cu fanii săi.
 
”Kate Upton mi-a arătat un exerciţiu nou în care poţi face fandări cu greutăţi kettlebell în fiecare mână şi un bebeluş în pântec. Pare foarte greu, aşa că voi spune pass, dar este minunat să o văd antrenându-se în continuare”, a postat antrenorul lui Kate Upton.
 
Într-un interviu pentru Live Strong, fotomodelul a vorbit despre dieta pe care o ţine în timpul sarcinii şi la ce truc apelează pentru a mânca sănătos, în special atunci când ia masa în oraş.
 
”Nu pot spune că mă ţin tot timpul de dietă, mai ales acum că sunt însărcinată. Mă bucur ocazional de micile plăceri vinovate, dar întotdeauna încerc să stau departe de zahăr. Este greu să te menţii, mai ales când călătoreşti”, mărturiseşte Kate Upton. Secretul ei pentru a mânca sănătos? 
 
”Încerc să mă uit în meniu la ingrediente şi să aleg lucruri diferite care să mă inspire şi care să mă ajute să mănânc sănătos. Când trişez, poate fi orice: desert sau cartofi prăjiţi”, a continuat fotomodelul. 
 
În luna iulie, modelul a anunţat pe reţelele de socializare că aşteaptă primul ei copil. Anul trecut, pe data de 4 noiembrie, Kate Upton şi soţul ei s-au căsătorit într-un cadru intim, în Toscana. Cei doi formează un cuplu încă din anul 2014.
 
“Mă simt norocoasă să mă căsătoresc cu cel mai bun prieten!! Mulţumim familiei şi prietenilor pentru că au făcut ca acest weekend să fie magic şi distractiv!”, a scris Kate în dreptul unei fotografii de nuntă.
 
La numai 20 de ani, Kate Upton a cunoscut succesul, după ce a apărut în bikini în revista Sports Illustrated. Modelul este cunoscut pentru dimensiunile sale, aceasta având la 1,78 de metri greutatea de 64 de kilograme. De-a lungul timpului, a primit numeroase critici în privinţa dimensiunilor sale, fiind considerată ”grasă şi vulgară”, aceste atacuri venind din partea unui site pro-anorexie, după ce a apărut într-o reclamă la burgeri. Bineînţeles, fanii fotomodelului au sărit în apărarea ei susţinând că acuzaţiile sunt absurde.
 
Foto: hepta, instagram 
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate upton , sarcina