Unde te poţi distra cu cei mici, în Bucureşti, de 1 Mai

  • 1332 afişări
Unde te poţi distra cu cei mici, în Bucureşti, de 1 Mai

28 aprilie 2017

Dacă nu ţi-ai programat niciun sejur, la munte sau la mare, şi vrei să profiţi din plin de minivacanţă de 1 mai, iată câteva idei despre cum poţi să te distrezi alături de copilul tău în Bucureşti.

Terra Park

Un loc de joacă unic, complex, plin de adrenalină şi de distracţie pentru cei mici, Terra Park este primul parc de distracţii modern de o asemenea amploare din România, locul ideal atât pentru cei mici cât şi pentru părinţii lor indiferent de vremea de afară. Parcul cuprinde o secţiune exterioară, dar şi o secţiune interioară cu jucării, jocuri şi atracţii dintre cele mai inedite pentru copii de vârstă mai mică.

 

Lumea Copiilor

Dacă vreţi să profitaţi din plin de puţinele ore cu soare mergeţi în fostul parc Văcăreşti, ce poartă astăzi denumirea de Parcul Lumea Copiilor. Un loc perfect pentru distracţie, indiferent de vârstă şi indiferent ce alegeţi să faceţi. Aveţi la dispoziţie o mulţime de alei, părculeţele, spaţii de sport şi, ca să respectaţi ”tema” zilei de 1 Mai, puteţi să vă pregătiţi micii în zonele de grătar.

 

Gymboland

Situat chiar în mijlocul AFI Palace Cotroceni, Gymboland oferă distracţie pentru toţi copiii cu vârste cuprinse între 3-11 ani. Tunuri duble din burete, bila Omega, trambulină, labirintul Spider şi 2 tobogane imense ce se termină cu piscine cu bile. De asemenea, la Gymboland puteţi să vă încântaţi copiii cu o plimbare pe un lac de 80 mp în bărcuţe electrice, frumos colorate, care funcţionează pe bază de acumulatori. Toate acestea sub atentă supraveghere a personalului de la locul de joacă.

 

Parc Aventura Edenland

Dacă tu şi copii tăi sunteţi mare amatori de distracţie în natură, atunci poţi merge în Parc Aventura Edenland, la doar 25 de km de Bucureşti, în Baloteşti. Parcul îmbină o gamă largă de activităţi în aer liber precum închirieri biciclete, tir cu arcul, airsoft (tras la ţintă), căsuţe în copaci, paintball, eden jump (salt de la 15 m). Cele 10 trasee în copaci dispun de un sistem de securitate unic în România. Dacă nu vrei să experimentezi senzaţii tari şi vrei doar să te bucuri de natură poţi alege o plimbare cu bicicleta prin pădure. Proiectul Edenland include o altă noutate pentru România – căsuţele în copaci, total funcţionale, în care te poţi caza şi petrece cele mai liniştite şi plăcute nopţi.

Sursa: kidmagia.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: distractie , copii , 1 mai , locuri de joaca