Cele mai ciudate legi DESPRE SEX! Vezi în ce cazuri rişti să fii arestat

  • 5953 afişări
01 iulie 2015
Cele mai ciudate legi DESPRE SEX! Vezi în ce cazuri rişti să fii arestat

Deşi pare greu de crezut, există ţări unde sexul este foarte bine reglmentat, cel puţin din punct de vedere legislativ. Există legi extrem de bizare, unele dintrele ele chir ridicole, însă te poţi trezi cu dosar penal sau arestat şi condamnat dacă plăcerile tale din dormitor sunt… ilegale! Vezi care sunt cele mai ciudate legi despre sex, valabile în prezent!

Dacă în Evul Mediu, regulile despre viaţa intimă a fiecăruia erau destul de drastice, te aşteptţi ca, în prezent, lucrurile să fie extrem de… permisive. Dincolo de gravitatea unor fapte precum violul, pedofilia sau traficul cu fiinţe umane există legi extrem de ridicole care se aplică în prezent. Cele mai multe dintre ele se aplică în Statele Unite. Iată doar câeva exemple care, sigur, te vor face să râzi!

1. În Liban, bărbaţii au voie să facă sex cu animalele, dar numai dacă acestea sunt de sex feminin. Pedeapsa pentru sex cu un animal mascul este moartea.

 

2. Majoritatea statelor islamice recunosc legea care spune că poţi face sex cu o oaie, dar nu îi poţi mânca apoi carnea.

3. În statul american Georgia, jucăriile sexuale sunt interzise.

4. În Carolina de Nord, SUA, nu ai voie să porţi ochelari de soare în timp ce faci sex.

5. In Maryland, SUA, e interzis să cumperi prezervative de la un automat dacă acesta nu vinde şi băuturi alcoolice.

6. În statul american Indiana, un bărbat de peste 18 ani poate fi arestat sub acuzaţia de viol, dacă o pasageră din maşina sa nu poartă pantofi şi şosete!

7. Locuri din Statele Unite unde este interzis prin lege sexul oral: Alabama, Arizona, Florida, Idaho, Kansas, Louisiana, Massachusetts, Minnesota, Mississippi, Georgia, North and South Carolina, Oklahoma, Oregon, Rhode Island, Utah, Virginia and Washington

8. În Massachusetts, SUA, o femeie nu are voie să se afle deasupra partenerului său în timpul actului sexual.

9. În New Mexico, SUA, îi este interzis unei femei să apară neepilată în public.

10. Legea statului american Florida spune că e ilegal să faci sex cu un porc spinos

 

11. Tot în Florida, e ilegal să săruţi sânii soţiei tale în public.

12. Musulmanii nu au voie să se uite la organele genitale ale cadavrelor, iar acestea trebuie acoperite cu o bucată de lemn tot timpul.

13. Pedeapsa pentru masturbare în Indonezia este decapitarea.

14. În Hong Kong, o femeie înşelată are voie să îşi omoare soţul infidel, însa doar cu mâinile goale.

15. În Santa Cruz, Bolivia, bărbaţii nu au voie să facă sex, în acelaşi timp, cu o mamă şi fiica ei.

16. În Guam există meseria de dezvirginator iar virginele plătesc pentru privilegiul de a fi dezvirginate de acesta. Motivul? Legea interzice virginelor să se căsătorească….

17. În anumite zone din Columbia mama-soacră trebuie să asiste la prima noapte de amor a fiicei sale/fiului său.

18. În Bahrein, un ginecolog mascul poate, legal, să examineze organele genitale ale unei femei, dar îi e interzis să se uite direct înăuntru… in timpul examinarii. Are voie doar folosind o oglindă. Legea a stârnit proteste şi urmează să fie schimbată.

19. În Nevada este ilegal să faci sex fără prezervativ.

20. În Willowdale, Oregon,SUA este împotriva legii ca un soţ să vorbească lucruri murdare la urechea soţiei sale în timpul actului sexual…

21. O lege din Alexandria, Minnesota, SUA, spune că este ilegal pentru un soţ să facă dragoste cu soţia sa dacă respiraţia lui miroase a usturoi, ceapă sau peşte.

Sursa: www.stupidlaws.com

Foto: Shutterstock

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: legi , sex , ilegal