Drake şi Heidi Klum, o posibilă idilă? Ce răspuns a primit rapperul după ce a invitat-o în oraş

  • 186 afişări
12 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Drake şi Heidi Klum, o posibilă idilă? Ce răspuns a primit rapperul după ce a invitat-o în oraş

Galerie foto

Drake şi Heidi Klum, o posibilă idilă? Ce răspuns a primit rapperul după ce a invitat-o în oraşDrake şi Heidi Klum, o posibilă idilă? Ce răspuns a primit rapperul după ce a invitat-o în oraşDrake şi Heidi Klum, o posibilă idilă? Ce răspuns a primit rapperul după ce a invitat-o în oraşDrake şi Heidi Klum, o posibilă idilă? Ce răspuns a primit rapperul după ce a invitat-o în oraş
"Heidi, do you love me." - probabil asta ar fi cântat Drake dacă ar fi avut o relaţie cu Heidi Klum. De ce spunem asta? Imediat începem povestea...
 
În luna februarie a acestui an, când Heidi Klum nu avea încă o relaţie, modelul a fost invitat în emisiunea Ellen Show, unde a acceptat provocare ”Who'd You Rather?". Mai exact, Heidi Klum era nevoită să aleagă o anumită persoană dintr-o listă prestabilită cu care să facă anumite lucruri.
 
De-a lungul jocului, modelul canadian l-a ales pe Drake de 9 ori (NOUĂ!) în locul lui Brad Pitt, Harry Styles sau Jake Gyllenhaal. Drake a aflat de preferinţele lui Heidi Klum şi nu a ezitat să intre în contact cu ea pentru a-şi încerca norocul.
 
Invitată în urmă cu câteva zile, din nou, în emisiunea Ellen Show, i-a mulţumit gazdei emisiunii pentru că a provocat-o să joace acel joc, pentru că la câteva ore mai târziu, şi-a cunoscut marea dragoste- Tom Kaulitz, mai mic decât ea cu 16 ani.
 
Cu toate astea, planetele nu s-au aliniat în totalitate pentru modelul canadian şi rapperul său favorit, Drake.
 
”Drake m-a căutat după o săptămână de la emisiune”, povesteşte Klum. ”I-a  cerut numărul meu unui prieten comun şi mi-a dat mesaj. Mi-am zis ”Oh, Doamne! E atât de ciudat!”, dar nu i-am răspuns niciodată pentru că mi-am găsit deja marea iubire”, a continuat modelul.
 
”Ce puteam să spun? ”Vrei să ieşim? Nu.” Este mai bine să nu spui nimic. Sunt ruşinată de asta. Drake, îţi cer scuze că nu ţi-am răspuns”.
 
Heidi Klum, în vârstă de  44 de ani, se iubeşte în prezent cu Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel, care este mai mic cu 16 de ani. 
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: drake , heidi klum