Prinţul William, părăsit de Kate Middleton pentru rivalul său. Cum arată acesta

  • 13175 afişări
04 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Prinţul William, părăsit de Kate Middleton pentru rivalul său. Cum arată acesta

Galerie foto

Cum arată fostul iubit al lui Kate MiddletonCum arată fostul iubit al lui Kate MiddletonCum arată fostul iubit al lui Kate MiddletonCum arată fostul iubit al lui Kate Middleton
Nu mai este niciun secret că relaţia Prinţului William cu Kate Middleton a avut parte de suişuri şi coborâşuri. Nici faptul că în perioada în care cei doi s-au despărţit, au început alte relaţii. Cu toate astea, există un singur fost iubit al Ducesei de Cambridge cu care Prinţul William nu a putut accepta ca ea să aibă o relaţie.
 
După ce Will şi Kate s-au despărţit pentru câteva luni în anul 2007, amândoi au început să iasă cu alte persoane (aşa cum facem şi noi, dăăh), dar unul dintre tipii cu care soţia Prinţului William a avut o relaţie este Henry Ropner. Vestea nu i-a prea plăcut lui Will, mai ales că, potrivit Harper's Bazaar Australia, acesta la rândul său a avut o relaţie cu fosta iubită a lui Henry, la scurt timp după ce s-au despărţit. Suficient de dramatic, nu? Ca şi când cineva ar fi încercat să îşi ia revanşa. Surse din anturajul celor doi au susţinut că relaţia dintre Henry şi Kate l-au făcut tare gelos pe Will, dar, din fericire pentru acesta, sclipirea dintre cei doi nu a durat prea mult.
 
La scurt timp după, Kate şi William s-au împăcat, iar în anul 2011 şi-au unit destinele printr-o ceremonie de basm, nunta lor intrând astfel în istorie. Mai mult, potrivit The Telegraph, se zvoneşte că la scurt timp după nunta celor doi, Ducii de Cambridge au fost prezenţi la nunta lui Henry Ropner care s-a căsătorit cu Natasha Sinclair.
 
Kate Middleton şi Prinţul William trăiesc o adevărată poveste de dragoste încă din timpul facultăţii. Cei doi au împreună trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, care a venit pe lume în luna aprilie a anului 2018 şi care abia aşteptăm să aibă parte de prima sa apariţie publică (evident, în afară de cea din timpul botezului, pentru că nu este suficient.Mulţumim!).
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printul william , kate middleton