Regina Cleopatra, primele jucării sexuale

  • 3154 afişări

Regina Cleopatra, primele jucării sexuale

25 septembrie 2017


Galerie foto

Regina Cleopatra, primele jucării sexualeRegina Cleopatra, primele jucării sexualeRegina Cleopatra, primele jucării sexualeRegina Cleopatra, primele jucării sexuale

Cu mult timp înaintea apariţiei vibratorului aşa cum este cunoscut astăzi, anticii apelau la fel şi fel de metode de autosatisfacere.
 


De la jucăriile sexuale ale Cleopatrei, realizate din tărtăcuţe umplute cu albine vii, până la masturbare în grup din Orientul Mijlociu, creativitatea anticilor în tehnicile satisfacerii este cu adevărat impresionantă.

Publicaţia online bustle.com a realizat o scurtă trecere în revistă a masturbării feminine, în care figurează cele mai ciudate metode de autosatisfacere din antichitate până la inventarea vibratorului.

În Germania antică femeile foloseau dildouri

Un dildo vechi de peste 30.000 de ani a fost descoperit în Germania. Acesta este una din cele mai vechi jucării sexuale găsite de cercetători.

Regina Cleopatra, cunoscută, printre altele, pentru manifestările sale sexuale, se masturba cu tărtăcuţe în care punea albine vii sau cu şerpi. De fapt, unii istorici susţin că aceasta a murit din cauza muşcăturii unei vipere.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: regina , cleopatra