Sharon Osbourne, declaraţii controversate. Motivul pentru care şi-a drogat soţul. ”I-am pus două pastile în băutură şi am descoperit totul”

  • 492 afişări
05 noiembrie 2018
Sharon Osbourne, declaraţii controversate. Motivul pentru care şi-a drogat soţul. ”I-am pus două pastile în băutură şi am descoperit totul”

Galerie foto

Sharon OsbourneSharon OsbourneSharon OsbourneSharon Osbourne
Sharon şi Ozzy Osbourne formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, chiar dacă relaţia celor doi a trecut prin momente de cumpănă, Sharon susţinând că a fost înşelată în repetate rânduri. Mai mult, pentru a-şi salva mariajul, în anul 2017, cei doi şi-au reînnoit jurămintele.
 
Soţia artistului, în vârstă de 66 de ani a făcut recent o dezvăluire legată de relaţia sa cu Ozzy, în vârstă de 69 de ani, mărturisind că a recurs la un gest extrem pentru a afla dacă artistul o înşală din nou, în urma unor bănuieli pentru care avea nevoie de o confirmare. Deşi metoda la care a apelat este puţin riscantă, se pare că a dat roade. Într-un interviu pentru The Sun, Sharon Osbourne a mărturisit că în urmă cu doi ani şi-a ”drogat” soţul pentru că bănuia că este din nou înşelată şi îşi dorea să afle adevărul.
 
„Eram o femeie rănită. El mi-a trimis un email care era destinat uneia dintre amantele lui”, a povestit Sharon. „Când şi-a luat pastilele de somn, i-am pus încă două în băutură şi l-am întrebat totul, şi am descoperit totul. Nu mi-ar fi spus niciodată adevărul. Îi era ruşine, teamă. Ştiam cât de mult. Ştiam cum era. Ştiam ce gândeşte şi atunci. Ozzy mi-a spus că a încheiat relaţia cu acea femeie şi l-am crezut. Apoi, şase luni mai târziu, am aflat că nu şi că existau altele. Doar atunci a mărturisit: "Sunt dependent. Nu mă pot abţine", a adăugat soţia starului rock. 
 
„Nu am încredere în el deloc. Nimic nu doare mai mult decât infidelitatea. Nimic”, a explicat Sharon.
 
Cei doi sunt căsătoriţi de 36 de ani şi au împreună trei copii: Aimee, Kelly şi Jack.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sharon osbourne