3 motive sa faci sex la menstruatie

3 motive sa faci sex la menstruatie

3 motive sa faci sex la menstruatie

17 august 2010 Mihaela Enache

Crampele abdominale si grija sa nu observe nimeni ca teafli intr-o perioada colorata a lunii sunt motive suficiente sa fiistresata si sa ti se taie pofta de sex. Dar cocktailul de hormonidin organismul nostru nu e chiar atat de amar. Tocmai datorita luis-ar putea sa ai chef sa faci sex mai mult caniciodata...

1. Unele femei simt o nevoie mai mare de sex in timpulmenstruatiei


Multe femei se bucura de actul sexual in timpul menstruatiei charmai mult decat de obicei deoarece circulatia sporita a sangelui inuter le face sa fie mai excitate. Mai mult, in timpul cicluluimenstrual trecem printr-un set de schimbari hormonale care ne pottransmite o nevoie mai mare pentru sex.

Convingerea ca actul sexual in timpul menstruatiei este riscant sica este mai bine sa astepti pana se termina nu are la baza motiveintemeiate. Ideea in sine ca poate e ceva ce nu ar trebui sa facemne instinga sa vrem sex si mai mult.

In plus, vaginul este mult mai bine lubrifiat in timpul cicluluimenstrual si penetrarea este mai usoara, ceea ce ofera o placeremai mare si barbatilor.

Poate vei descoperi ca poti avea raporturi sexuale mai salbatice cuun preludiu minim in timpul menstruatiei, ceea ce se potriveste sibarbatilor care au nevoie de mai putina stimulare inainte si intimpul actului sexual.

2. Sexul in timpul menstruatiei - analgezic natural pentrudureri

Crampele inconfortabile si tensiunea din abdomen pot fi diminuateodata cu orgasmul, care ajuta la atenuarea oricarui fel de durere.Pe de alta parte, exista si unele femei care simt asemenea dureriin timpul actului sexual incat trebuie sa fie si mai atente siblande cand vine vorba de penetrare sau chiar sa astepte sa treacacrampele severe.

Actul sexual relaxeaza muschii vaginali, iar cand ajungi la orgasmsunt produsi hormonii fericirii - endorfinele. Acestia suntregulatori ai durerii si pot fi considerati astfel un medicamentnatural.

Un alt avantaj al sexului in timpul menstruatiei presupune ca artrebui ca perioada ciclului menstrual sa se reduca.

3. Sexul in timpul menstruatiei sudeaza legatura dintrevoi

Daca o femeie are o menstruatie indelungata, de exemplu timp de osaptamana intreaga, acesta interval poate fi o perioada prea marede timp pentru care cuplurile care sunt obisnuite sa faca sexregulat. Profita acest timp pentru a experimenta pozitii noi siforme de preludiu pe care nu le practicati prea des. In special inprimele zile ale menstruatiei cand sangerarea este puternica,incearcati tipuri de jocuri sexuale diferite.

De exemplu, o puteti face intre sani sau incercati tehnici noi de stimulare manuala si orala. Tachinati-va unul pealtul doar sarutandu-va si mangaindu-va cateva zile si faceti sexcand menstruatia devine mai slaba.

Daca partenerul tau este dezgustat de sex in timpul menstruatieispune-i ca ai nevoie sa iti arate ca esti in continuare dorita siindica-i in ce alte feluri ar puteasa te satisfaca. Sex sub dus ati incercat?

Citeste si
Cum pot sa-mi controlezmenstruatia?

Foto: psychologytoday

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!