Resorturi extravagante destinate sexului

  • 115030 afişări
Resorturi extravagante destinate sexului

04 aprilie 2013 Bianca Dragomir Redactor

Călătoriile sunt printre cele mai relaxante moduri de a petrece timpul, ieşirea din cotidian, parfumul unor locuri noi şi serviciile oferite de locurile unde ne cazăm.

Dintre toate spaţiile care ne găzduiesc pe parcursul drumurilor noastre, resorturile sau hotelurile atipice sunt foarte la modă.

Cea mai nouă atracţie turistică este reprezentată de răsfăţul deplin al unor servicii hoteliere special create pentru adulţi: room-service care îţi creşte apetitul-sexual, camere amenajate uşor obscur, dar şi romantic, jucării sexuale care decorează camerele sau care vin la pachet cu micul-dejun.

Unele dintre cele mai cunoscute hoteluri destinate activităţii sexuale sunt:

Hotel Diva, SUA

“Cincizeci de umbre ale lui Grey” nu a inspirat numai femeile din întreaga lume care au vizitat mai des sex shop-urile, ci şi conducerea hotelului Diva, din San Francisco.

Cele mai frumoase femei trecute de 50 de ani GALERIE FOTO

Dacă te cazezi la hotel Diva, te vei bucura de un pachet întreg “Cincizeci de umbre ale lui Grey”: vibrator, o eşarfă neagră, bandă din satin, pene şi lubrifiant.

Berns Hotel…

… este un boutique de lux din Stockholm, unde modernitatea se îmbină armonios cu tendinţele secolului al XIX-lea.

Situat pe o alee în mijlocul oraşului, Berns Hotel este intim şi maiestuos în acelaşi timp. Staruri precum Rihanna, Bill Gates,  Noomi Rapace and Dalai Lama i-au trecut pragul, pe uşa secretă special construită.

Dincolo de atmosfera inedită, minibarul conţine o mulţime de surprize precum: jucării sexuale, cum ar fi vibratoare, cătuşe şi lenjerie sexy.

„Sexul nu este ceva urât, e ceva ce vrem să arătăm“ a declarat Andreas L’Estrade, managerul  Berns Hotel în faţa acuzaţiilor din partea unor localnici conservatori.

The Drake Hotel

Dacă vizitezi Toronto, trebuie neapărat să treci pe la The Drake Hotel pentru a te lăsa pradă fanteziilor: un meniu all inclusive, de la cătuşe la pene, vobratoare şi filme erotice.

Piesa de rezistenţă rămâne un vibrator din aur masiv de 24 karate, iar toate toate pachetele ce conţin biciuri, uleiuri, eşarfe, tetiere de catifea, prezervative sunt inlcuse în "Meniul Pleasure".

Ai, de asemenea, posibilitatea să optezi pentru decorarea patului cu petale de trandafiri sau pentru turul unei galerii de artă.

8 destinaţii de vacanţă unde te relaxezi şi înveţi lucruri noi

Bryant Park Hote, Hotelul 60 Thompson, Library Hotel

Americanii sunt renumiţi pentru lipsa lor de prejudecăţi şi pentru libertatea sexuală de care au dat dovadă dintotdeauna.

Meniul de la Bryant Park Hote, din New York City îşi pune diveristatea pe tavă: dildo-uri de sticlă artizanală şi ţigări de aur în formă de vibratoare.

În acelaşi oraş, dar la alt hotel, pe numele lui Hotelul 60 Thompson vei fi întâmpinat în camere de prezervative şi accesorii pentru masaj erotic.

Pachetul erotic de la Library Hotel, un al treilea hotel din New York City, cuprinde trandafiri roşii şi un bol de căpşuni şi frişcă, zarurile Sex Dice (cu rol de a sparge gheaţa şi de a prelungi preludiul).

Poţi alege şi Pachetul Kama Sutra care te răsfaţă cu uleiuri şi „lichide de dragoste“.

Love Hotels - erotismul hotelurilor din Japonia

Retrase din văzul lumii, hotelurile din Japonia sunt echipate cu console de jocuri, cutii de karaoke şi maşini de sex, o adevărată escapadă sexuală.

Camere tematice (secţii de spital, biserici, trenuri şi nave ale piraţilor), pereţi decoraţi cu personaje de desene animate sau un gigant Hello Kitty montat deasupra patului şi cataloage cu costume pentru închiriat.

Astfel, în atipica Japonie, te poţi transforma în ce vrei tu: iepuraş, majoretă, mireasă sau servitoare franceză şi, în acelaşi timp, poţi să îţi găseşti plăcerea trupească în paturi rotative sau jacuzzi în formă de inimă.

Barurile pun la dispoziţie jucării sexuale afrodisiace şi băuturi energizante...

Hotelul Portobello, Anglia

Locul unde Johnny Depp şi Kate Moss au petrecut momente intime în cada cu şampanie, Portobello, este o oază pentru iubire şi sex.

Hotelul The Grove, Anglia

Minibarul hotelului The Grove îţi rezervă un kit pervers şi telescoape, pentru a vedea oamenii din grădină.

Hotelul Hempel din Londra...

... este un loc ideal pentru sexul sălbatic. Camera “Leoaica Den” are un pat tip cuşcă suspendat de tavan.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: orgasm , vacanţă , sex , hoteluri