Secretele femeilor satisfacute sexual

Secretele femeilor satisfacute sexual

Secretele femeilor satisfacute sexual

16 august 2010 Mihaela Enache

Te-ai intrebat vreodata ce secrete poseda femeilesatisfacute sexual? Ce stiu numai ele si ai impresia ca daca arimpartasi tuturor am trai intr-o lume mult mai fericita? Iti oferimcateva raspunsuri bazate pe cercetari si aproape o mie deinterviuri cu femeile a caror viata sexuala este un izvor continuude multumire si placere.

O femeie satisfacuta sexual vrea mai mult

Chiar daca cercetarile au aratat ca femeile satisfacute sexualintretin relatii sexuale doar de cateva ori pe saptamana, 40%dintre ele declara ca vor mai mult. Dar, cum femeile au o definitiefoarte larga pentru cuvantul "sex", nu inseamna ca isi doresc neaparat actesexuale mai dese. Poate fi suficient ca ele sa se simta sexy sidoritoare. Femeile aprecieaza foarte mult lucrurile marunte, cum arfi un mesaj neasteptat si obraznic de la partener. Asta le face sasimta dorite si doritoare, la randul lor.

O femeie satisfacuta sexual este constienta desenzualitatea ei

Femeile satisfacute sexual nu sufera de lipsa de incredere. 90%dintre ele afirma ca partenerii lor le gasesc irezistibil deatractive. Deci, daca avem pe aici vreun intrus al tabereimasculinei, ii recomandam sa ia notite mentale: daca iti doresti oiubita increzatoare, nu ii critica corpul sau pe al altor femei.Daca o faci, va deveni suspicioasa in privinta a ceea ce gandesticu adevarat, deci fa-i complimente si arata-i ce apreciezi la ea inschimb.

O femeie satisfacuta sexual stie ce vrea inpat

O femeie satisfacuta sexual stie foarte bine ce isi doreste pe plansexual si nu ii este teama sa-si exprime dorintele. Cand itiimpartasesti poftele si fanteziile poti experimenta mai multeorgasme. Barbatii ar trebui sa aiba initiativa de a vorbi despresexualitate chiar si in momentele non-sexuale si astfel sa isiincurajeze partenera sa se exprime. Daca vrei sa o ajuti sa-simanifeste sexualitatea, acorda atentie si indiciilor einon-verbale.

Scopul nu este orgasmul, ci placerea

Poate suna nebuneste, dar este adevarat: orgasmul nu este de oimportanta cheie pentru satisfacere sexuala a unei femei. Treisferturi dintre femei au spus ca placerea in timpul actului sexualeste mult mai importanta decat orgasmul in sine.

Este mai usor sa ajungi pe culmile placerii daca nu te concentreziasupra acestui scop ca si cum ai vrea sa cuceresti varfulHimalaya.

Pasiunea este mai importanta decat marimeapenisului

Cliseu, dar adevarat: tehnica este mai importanta decat marimeapenisului. Numai 7% dintre femeile satisfacute sexual au raspuns cadotarile partenerului sunt de o importanta esentiala pentrusatisfactia lor. Restul de 93% au declarat ca pot fi stimulate inmulte alte moduri. Pasiunea este ceea ce isi doresc femeile intr-orelatie.

Citeste si Cum poti sa-ti impulsionezi viata sexuala?

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!