Un nou studiu arată că punctul G nu există. Cu toate acestea, există alte 4 "puncte G" de care habar nu aveai

  • 534 afişări
02 martie 2018

Un nou studiu arată că punctul G nu există. Cu toate acestea, există alte 4 "puncte G" de care habar nu aveai
 Punctul G repezintă zona mică din corpul feminin unde sunt concentrate mai multe terminaţii nervoase, şi capacitatea de a produce o plăcere intensă. Totuşi, cercetătorii nu au găsit evidenţa existenţei lui, potrivit unui studiu realizat recent.

Doctorul Nathan Hoag, care a condus studiul pe femei cu vârste cuprinse între 32 şi 97 de ani în Melbourne, Australia, a spus că punctul G ”nu există ca o construcţie anatomică”, potrivit Daily Mail.

Dr. Hang afirmă că orice senzaţie de plăcere experimentată de femei este produsă datorită proximităţii faţă de clitoris. Dar nu toată lumea este de acord cu această afirmaţie.
Rebecca Dakin, care este cunoscută drept ”Marele Expert Sexual Britanic” a spus pentru presa britanică următoarele: ”Nu am niciun semn de îndoaială că punctul G există. Întrebaţi orice femeie, şi ea vă va spune spune că voi, cercetătorii, vorbiţi prostii”.
Totodată, ea mai arată că bărbaţii forlosesc această cercetare drept scuză pentru performanţele sexuale slabe. ”Acest studiu ar trebui să nu fie văzut ca o scăpare din închisoare pe gratis pentru bărbaţi”, a susţinut femeia.

Pe de altă parte, există alte puncte "fierbinţi" pe corpul unei femei la care nici nu vă gândeaţi. Plăcerea generată prin atingerea acestor locuri este indescriptibilă, activând energie sexuală în tot corpul şi nu doar în zona intimă.


#1 Punctul G de pe gât
Ceafa, gâtul, dar mai ales coccisul sunt porţiuni extrem de erogene. Când sunt stimulaţi, cu mişcări delicate şi în acelaşi timp ferme, muşchii de pe gât şi spate provoacă senzaţii care deschid calea spre un act sexual perfect.


#2 Punctul G de pe braţ
Zona dintre umăr şi cot, pe partea exterioară, poate funcţiona ca un al doilea clitoris. Dacă este găsit acel punct special şi presat direct, pentru 10 secunde sau mai mult, femeia poate simţi un val de plăcere imensă.


 # 3 Punctul G de pe coapsa
Exteriorul coapselor, de la genunchi în sus până la şold, este un alt loc fierbinte. Muşchiul lung de pe coapsă, stimulat, frământat şi masat, este o mişcare fantastică în preludiu.


#4 Punctul G de pe picior
Degetele de picioare, dar şi adânciturile fine de deasupra călcâiului merită o atenţie deosebită în timpului unui masaj full body.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: punctul g , unde este