Ediţie aniversară The ONE, la împlinirea a zece ani!

Ediţie aniversară The ONE, la împlinirea a zece ani!

Numărul aniversar The ONE o are pe copertă pe Andreea Diaconu, modelul român al momentului, pe care vă propunem să o cunoaşteţi în detaliu, prin intermediul unui interviu amplu, semnat de Anda Brînduşă, şi al unui pictorial realizat de Andreea Macri.

Andreea Esca îşi dedică editorialul unui Party for The ONE şi dezvăluie cum petrecem la aniversarea de zece ani a revistei.

În paginile de shopping, celebrăm feminitatea contemporană şi spunem da pliseurilor, influenţelor aztece şi imprimeurilor grafice, în prag de vară.

Ne-am lăsat prinşi într-o stare geneală de bine şi am analizat pe larg şi pe înţelesul tuturora stereotipurile şi teoriile despre fericire, în articolul Fericirea are chipul tău.

Republicăm primul text scris de Dragoş Bucurenci pentru The ONE, în urmă cu şase ani – opinia cu titlul Elogiu femeilor adevărate, pe care o veţi găsi la pagina 62.

Şi pentru că Guess Who va cânta la party-ul The ONE, Alina Vîlcan a profitat de ocazie ca să creioneze profilul Guess Who’s Story – un text în propoziţii simple despre cum a devenit Laurenţiu Mocanu Guess Who şi alte întâmplări.

Pentru interviul Ale tinereţii valuri, Diana Colcer a stat de vorbă cu Cristina Iacob, regizoarea filmului #Selfie, şi cu protagonistele Olimpia Melinte, Crina Semciuc şi Flavia Hojda, despre ele şi despre noua generaţie.

În pictorialul de modă Rio Verao, Amir Doboş ne propune, într-un exerciţiu de inspiraţie pentru vară, apariţii efervescente, ca desprinse din atmosfera ardente de pe plaja Ipanema.

Invitata rubricii Repere de stil este Vicki Nicola. Aflăm astfel care sunt alegerile stilistice ale autoarei vickipedia.ro.

În The ONE memories, am inclus cele mai interesante amintiri ale primei echipe The ONE din anii de început ai revistei.

La capitolul beauty, Bianca Nuţu a pregătit un Ghid rapid de eliminare a cearcănelor în stare să ne convingă că cearcănele pot fi acum şterse şi în realitate, nu doar în Photoshop.

Iar în paginile de turism, Gabriela Ţoneş descrie o Iubire toscană în care îşi găsesc locul, deopotrivă, marchizi, cosmetice cu tradiţie, grădini de neuitat şi splendorile ascunse ale Florenţei zilelor noastre.

NOU! Acum poţi să citeşti revista The ONE şi în varianta pentru iPad.

Text: Alina Vîlcan

Bloguri