Eva Build este o societate specializată în oferirea de servicii de înaltă calitate în domeniul Real Estate. Eva Build este fondată de Dl. Andrei Corobea-Birceanu, specialist experimentat in gestionarea afacerilor, managementul si coordonarea dezvoltarilor rezidentiale, de birouri, comerciale si industriale, fiind implicat de-a lungul timpului in investitii provocatoare in Bucuresti atat din sectorul Real Estate cat si din domenii diferite.

Eva Build, prin echipa proprie, actionează în calitate de Project Director si/sau de Administrator pentru proiectele grupului One United Properties.

Pe langa activitatea in cadrul One United Properties, Andrei este totodată consultant, prestator de servicii de management in industria imobiliara cât și dezvoltaror imobiliar, prin compania Herastrau Luxury Apartments, realizand ansambluri rezidentiale moderne si confortabile in piata din Romania.

De asemenea, pasionat de cryptomonede, Andrei este Co-fondator & Chief Strategy Officer al startup-ului romanesc IMPERIUM, The Crypto Index, ce dezvolta un produs de investitii bazat pe un portofoliu al celor mai importante criptomonede din intreaga lume, clasificate in functie de capitalizarea de piata a fiecarui activ.

Este absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti – Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole (2010) si detine un Masterat la Universitatea Transilvania din Brasov – Modernizarea Energetica in Mediul Construit (2012), precum si numeroase certificari si diplome ce atesta prestarea unei activitati la un inalt nivel profesional.

In 2019, a fost numit de catre revista Business Magazin printre cei 100 “Tineri Manageri de Top” din Romania.


Loading...