Cristina Căpitanu şi Elena Oancea, cofondatoare Lemon Interior Design, au oferit un amplu interviu de copertă publicației Business Magazin, discutând viziunea lor despre design.

Felul în care este abordat designul s-a schimbat odată cu pandemia, atât pentru reședințele personale, folosite uneori și drept spațiu pentru birou, dar și când vine vorba de birouri, pentru că felul în care acestea arată aduce din ce în ce mai mult din intimitatea şi relaxarea de acasă.

„Amenajările rezidenţiale din ultimii ani au adus la interior elemente de socializare, dar şi office. Pentru că pandemia a impus anumite restricţii de mobilitate, multe din aceste activităţi îşi găsesc acum locul în amenajările caselor. Tot mai mulţi clienţi îşi doresc un birou acasă, pentru că, deşi unii au revenit la lucru, încă există trendul muncii hibride. În acelaşi timp, mulţi dintre noi ne-am văzut tot mai mult acasă cu prietenii şi familia, astfel că în zona de socializare a casei vedem integrate baruri sau o cafenea mică, a crescut accentul pe zona de bucătărie, cu spaţii şi mobilier sofisticate şi atemporale”,

observă Cristina Căpitanu.

La rândul său, Elena Oancea remarcă faptul că

„acum, la doi ani de la începutul pandemiei, ceea ce observăm noi este că primează criteriile de siguranţă atunci când companiile caută un birou, astfel încât acesta să ofere cele mai bune garanţii de sănătate şi de wellness pentru angajaţi.”

00 Coperta 1BM NR 834 lowres page-0012BM NR 834 lowres page-0013BM NR 834 lowres page-0014BM NR 834 lowres page-0015BM NR 834 lowres page-0016BM NR 834 lowres page-0017

Interviul complet aici.


Loading...