Cristina Căpitanu și Elena Oancea de la Lemon Interior Design au oferit un amplu interviu de copertă publicației New Money, unde au discutat despre planurile lor de business care vizează extinderea afacerii la nivel internațional.

Segmentul rezidențial este cel care a consacrat Lemon, iar partea de birouri este privită drept următoarea sursă de dezvoltare. În 2019, Lemon Interior Design a înființat o nouă companie, care creează și implementează concepte de design pentru spațiile de birouri. Criza pandemică i-a făcut pe angajatori să regândească funcționalitățile și rolul acestor spații. Iar „căldura“ interioarelor pe care Lemon a transferat-o mediilor de lucru a constituit un avantaj competitiv.

După ce au creat cel mai mare atelier de design interior pe segmentul rezidențial sub brandul Lemon, Cristina Căpitanu și Elena Oancea fac următorul pasul natural: extinderea pe piețe din afara României. Acestea au făcut pasul ascultând cererile clienților: unii dintre cei care își amenajaseră cu ele casele din România le-au solicitat serviciile și pentru locuințele lor din străinătate.

Lemon Interior Design for New Money

Articolul integral aici.


Loading...