„Și divizia de office este în plină expansiune în această perioadă, avem foarte multe cereri în ceea ce privește reamenajarea spațiilor de birouri”

Într-un context special marcat de traversarea unui an pandemic, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să vorbească despre lecțiile învățate în această perioadă, despre certitudini și predictibilitate, dar și despre vacanță. Elena Oancea, cofondator Lemon Interior Design, a vorbit despre schimbările din peisajul amenajărilor office, despre importanța muncii flexibile, dar și despre soluțiile pentru acele companii care au nevoie de interacțiune în echipă.

„Noi am observat o cerere crescută pe restructurarea spațiului de birouri conform noilor norme, accent pus pe birouri de clasă A, care integrează ultimele tehnologii și asigură confort echipelor reîntoarse la lucru. Contextul ultimului an a creat o necesitate pentru spațiile de lucru moderne și sigure, certificate, care integrează elemente de wellbeing. Angajatorii încep să pună tot mai mult accent pe siguranța la locul de muncă și starea de bine a echipelor lor. Din acest punct de vedere, avem numeroase proiecte în derulare la Lemon Office Design prin care recreionăm o nouă perspectivă pentru a sprijini munca într-un mediu sigur, ce oferă atât confort cât și siguranță. Predicțiile în ceea ce privește segmentul office sunt că acest interes se va păstra, pentru că în acest moment spațiile de birouri flexibile și confortabile sunt o necesitate reală pentru multe companii.”

Interviul complet aici.


Loading...