Sub un concept ce s-a dorit o celebrare a vieții trăite frumos, evenimentul Forbes LIFE Awards care s-a desfășurat pe 10 noiembrie a reunit personalități din mediul de business, într-o atmosferă care a recreat spațiul italian – la dolce vita.

Într-un context fără precedent pentru istoria recentă, evenimentul și-a propus să aducă în discuție ce înseamnă să trăim frumos în aceste vremuri dificile: La dolce vita – utopie sau posibil? Gala a fost completată de acordarea unor premii pentru diverși actori din business care, prin ceea ce fac zi de zi, ne amintesc să prețuim lucrurile care ne fac viața mai frumoasă.

Printre câștigători s-a numărat și Lemon Interior Design, care a primit Forbes Good Life Interiors. Povestea afacerii de design interior a Cristinei Căpitanu și a Elenei Oancea începută în 2008 nu a avut nicio legătură cu planurile lor inițiale de carieră, însă micul business de retail de decorațiuni și mobilier de interior s-a transformat peste ani într-o companie solidă, cu concepte creative, premiată internațional și remarcându-se prin serviciile integrate de design și management al amenajărilor interioare.

Principiul din spatele Lemon Interior Design este acela de a îmbunătăți viața prin design original. Conceptele pe care le propune Lemon atât pentru proiecte rezidențiale, cât și de birouri au propria amprentă și au devenit recognoscibile și inconfundabile: stilul contemporan este mixat cu accente îndrăznețe, într-un tot unitar. Au ajuns la un număr uimitor de proiecte rezidențiale și office, prin care au remodelat conceptul de lux într-un mod lin, elegant, adaptat personalității fiecăruia.


Loading...