Radu Neacșu s-a alăturat companiei ca Senior Project Manager, având peste 14 ani de experiență semnificativă în proiecte de construcții civile.

De-a lungul carierei sale a participat la mai mult de 20 de proiecte de inginerie civilă în România, Germania și Marea Britanie, clădiri rezidențiale și clădiri de birouri renumite, toate implementate cu succes.

Experiența sa progresivă în inginerie și dezvoltare i-a oferit posibilitatea de a-și dezvolta abilități puternice de relaționare cu clienții și abilitatea de a conduce echipe multidisciplinare și, de asemenea, de a aplica principiile ingineriei civile atunci când planifică, proiectează și supraveghează construcția și întreținerea structurilor și instalațiilor.

Merită menționat rolul său principal în multe proiecte precum: Sediul central UAR (Uniunea Arhitecților din România), Birourile S-park - 34000 mp, Sediul central Danone, Caelia Residence Mamaia, Citty Buros - Karlsruhe DE, Sediul Polizei Pradisium - Monchengladbach DE, Beaumont Court RICHMOND HOUSE - rezidențial în Londra Marea Britanie.


Loading...