Zuzanna Kurek are o experiență de 10 ani în piața de capital din România. În 2018, Zuzanna a fondat Cornerstone Communications, cea mai mare firmă de consultanță de relații cu investitorii din România.

Prin Cornerstone, Zuzanna consiliază peste 20 de companii antreprenoriale românești care sunt deja listate sau intenționează să se listeze la Bursa de Valori București (BVB). Clienții ei activează în diverse industrii, de la agricultură la producție, IT, energie verde și retail și au o capitalizare de piață cumulată de peste 5 miliarde de lei.

Zuzanna și-a început cariera în domeniul pieței de capital ca specialist IR și PR în cadrul BVB, unde a lucrat îndeaproape cu investitori instituționali locali și internaționali. După doi ani și jumătate, a preluat funcția de Director al departamentului de Business Development și Marketing unde a coordonat activitatea de listare de noi companii antreprenoriale la BVB.

Zuzanna este licențiată (LLB) și deține un masterat (LLM) în Drept European de la Universitatea din Maastricht, Olanda precum și un masterat (MA) în Media Studies de la aceeași instituție.


Loading...