Adriana Iliescu, sfat pentru fiica ei de 13 ani: "Să facă un copil de tânără pentru că..."

  • 12340 afişări
14 iunie 2018

Adriana Iliescu, sfat pentru fiica ei de 13 ani: "Să facă un copil de tânără pentru că..."

Galerie foto

Adriana Iliescu, sfat pentru fiica ei de 13 ani: "Să facă un copil de tânără pentru că..."Adriana Iliescu, sfat pentru fiica ei de 13 ani: "Să facă un copil de tânără pentru că..."Adriana Iliescu, sfat pentru fiica ei de 13 ani: "Să facă un copil de tânără pentru că..."Adriana Iliescu, sfat pentru fiica ei de 13 ani: "Să facă un copil de tânără pentru că..."
 
Adriana Iliescu, care a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume, a dezvăluit câteva lucruri despre relaţia cu fiica sa.
 
Foto: Kanal D
Eliza are 13 ani şi se pregăteşte să intre la liceu.
 
"Nicio secundă din viaţa mea nu am crezut că nu am să am copil. Am ştiut că există metode, metoda se aplică şi la o femeie de 30 de ani, problema e dacă organismul ţine sarcina. Ea e fericită că mama ei a făcut un record. I-am spus să fie atentă, să aibă copii de tânără, pentru că nu ştie ce surprize îi poate aduce organismul. Ea nu ar fi mers la şcoală dacă nu veneam şi eu cu ea. Mi-aş fi dorit sa fie mai independentă", a spus Adriana Iliescu pentru stirilekanald.ro
 
Fosta profesoară de limba română şi-a ajutat fiica cu pregătirile pentru examene.
 
"Eliza are înclinaţii pentru ştiinţele umaniste. Îi place să citească şi ceea ce e uimitor pentru mine: e foarte buna la gramatică", a mai adăugat mama Elizei.
 
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adriana iliescu , fiica