Anca Ţurcaşiu, secretul siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă în fiecare zi

  • 5265 afişări
Anca Ţurcaşiu, secretul siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă în fiecare zi

27 noiembrie 2017


Galerie foto

Anca Ţurcaşiu, secretul siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă în fiecare ziAnca Ţurcaşiu, secretul siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă în fiecare ziAnca Ţurcaşiu, secretul siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă în fiecare ziAnca Ţurcaşiu, secretul siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă în fiecare zi

Anca Ţurcaşiu, în vârstă de 47 de ani,  ştie cum să ţină la distanţă kilogramele nedorite.
 


Potrivit Agenţia de Presă Mondenă, vedeta consumă opt ardei iuţi zilnic, aceştia  având nenumărate beneficii pentru sănătate.

„Sa arati bine la o varsta inaintata depinde mult de alimentatie si sport. Am vazut oameni alergand asta-vara pe plaja, care la 60 de ani, aratau de ti se taia respiratia. Daca vrei, se poate si fara operatii estetice! Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrau! Exista multe aparate de facut gimnastica in multe dintre parucrile din Bucuresti, unde poti petrece ore intregi facand miscare. Totul e sa vrei! Eu intotdeauna imi gasesc timp pentru sport”, a spus Anca Ţurcaşiu în urmă cu ceva timp.

În urmă cu doi ani, Anca a dezvăluit un nou tratament pentru ten, care a dat rezultate chiar de la primele şedinţe: „Nu am nicio regulă, mă machiez, mă demachiez, mă dau cu creme normale. Acum, am început un tratament cu laser şi vreau să fac zece şedinţe, să văd cum mă simt, dar deja am observat câteva schimbări în bine pentru că pulsaţia luminii laser reface colagenul şi este miraculoasă pentru ten”.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: anca turcasiu , silueta