Andreea Bănică şi-a scos celebra aluniţă: „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie”. Cum arată acum"

  • 5281 afişări
04 aprilie 2018


Andreea Bănică şi-a scos celebra aluniţă: „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie”. Cum arată acum"

Galerie foto

Andreea Bănică şi-a scos celebra aluniţă: „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie”Andreea Bănică şi-a scos celebra aluniţă: „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie”Andreea Bănică şi-a scos celebra aluniţă: „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie”Andreea Bănică şi-a scos celebra aluniţă: „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie”


Andreea Bănică a vorbit pe blogul ei despre decizia pe care a luat-o şi a detaliat cum arată un proces de scoatere a unui astfel de semn.
 

Foto: Instagram

Pe Instagram, Andreea Bănică a postat şi o imagine unde afişează noua ei înfăţişare.


„Da, celebra mea aluniţă, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit şi acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniţă, sunt aceeaşi! Nu mi-a fost uşor să iau această decizie şi m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar şi cu specialişti în domeniu, desigur. (...) Am decis să fac acest lucru din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, aluniţa nu a fost un complex. (...) Înainte de excizie am făcut, normal, o anestezie locală. (...) Procedura în sine a durat foarte puţin. (...) După îndepărtarea aluniţei a trebuit să folosesc local o cremă şi să nu fardez zona,” a scris Andreea Bănică.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea banica , alunita